Cansucasalin Kızlar meraba progestan kullanmaya başladım fakat bebek hareketleri yavaşladı yaşayan oldu mu bu şekilde ?
Ttugceeli Progestanı Cansucasalin progestanın zararı olduğunu düşünmüyorum. Olsa doktorlar vermez zaten. Bende 3 ayıma kadar günde 2 sefer 200 mg fitil olarak kullanmıştım. İnşallah bebeğiniz sağlıklıdır☺️
Kubrabulutt31 Cansucasalin hemen hamileliğimin başından beri kullanıyorum şuan 27 haftalığım gayet hareketli onunla ilgisi yoktur bence
Cansucasalin Ttugceeli dün geldım kontrolden canım erken doğum riskine karşı verdı ben ağızdan alıyorum ve benı ciddi anlam da mayıstırıyor belki ondan dolayı öyle hissetmişimdir kafamı yastıktan kaldıramıyorum 🤣🤣🌟
Ttugceeli Cansucasalin evet bende öyle oluyordum o yüzden fitil olarak önermişti doktor. Siz uyuyunca o da uyuyordur kesin😀
ilknr_ylmz94 Benim 5.haftada düşük riskim başladı progestan fitil 200 mg başladım şu an 18.haftadayım hala kullanıyorum sanırım doğuma kadar da kullanacam 🥴
1prensesgeliyor Sabah aksam bende kullaniyorum. Fitil olarak kullanirsan fazla sana yan etkisi olmaz demisti doktorum. Hem fitil olarak kullaninca daha cabuk etki yapiyormus. Bide fittil olarak kullanin