Aysegulum27_ Dlktpl selam nasıl oldun iyimisin doktor ne dedi merak ettim Allah şifa versin inşallah bebeklerimizi korusun🧿🙏
Deletedmom411 Dlktpl Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲 en kısa sürede sağ salim bebişlerine kavuştursun
Aysegulum27_ Dlktpl hayırlı olsun iyimisin sen bebekler nasıl çok şaşkınım müsayit olduğunda bizi bilgilendirirmisin 🙏 bebeklerini sana bağışlasın rabbim🧿🙏
Aysegulum27_ Dlktpl selam nasılsın bebeklerin durumu nasıl iyilerdir inşallah .gelişimleri ciğerleri nasılmış doktor bşey dedimi .ciğer geliştirici iğnenin faydası olmuşmu merak ettim .inşallah tez zamanda kavuşurun bebişlerine🧿🙏
Dlktpl Aysegulum27_ ıyıler gordum cnm cok kucukler ya oyuncak bebek gıbıler🥺o sancıya acıkmaya ıyı bn yolda dogurmadım
Aysegulum27_ Dlktpl merak etme çok güçlüler onlar hemen toparlanırlar 🧿🙏 dualarım seninle . Kaç gün kalacaklar küvozde doktor bşey dedimi ciğer geliştiriyi doğumdan öncede vurdularmı
Dlktpl Aysegulum27_ mak vrrdılrr uc saatte bır sagıyorım ıkı gune gelır dedıler cıher gelısyırııcı 25 27 de 4 defa oldm 1130 1150 kg
Aysun_Tugra Hiç üzülmeyin prematüre bebekler çok güçlüler inanın. Benim oğlumda 27+4 de 1010 gr doğdu. Aylarca küvezde kaldı ama çok şükür şimdi 4 yaşında ve gayet sağlıklı 🤗 ALLAH yavrularınızı size bağışlasın inşallah sağ salim kavuşursunuz. Sütünüzü bol bol sağıp dondurun. Üzülmeyin sütünüz azalmasın. Anne sütü çok önemli biliyorsunuz. Dualarım sizinle. 🙏🥰
Busracetin Dlktpl canim yakin zamanda gebe kalmiştik , takip ediyordum seni , minik yavrularin saglıkla büyurler hiç merak etme Allahin izniyle evinize göturduğunuz günleri de görürsun inşallah , Allah yardimcin olsun
Dlktpl Busracetin amın cnm bugune kısmetmıs cok dorendık ama allah buyuk dıyorım ıns ıyı olcaklar dahada
Aysun_Tugra Dlktpl Dlktpl yaklaşık 3 ay kaldı benim oğlum ama tabi şimdiki şartlar daha iyi inşallah sizin o kadar sürmez ALLAH yardımcın olsun 🙏