kup123 Kızlar nolur dua edin yoğun bakım küvezde şuanda biraz solunum sıkıntısı var dün akşam 8 de sezeryana alındım 2230 gram ama hala yüzünü göremedim ne zaman görürüm kim bilir 😔😔 lütfen oğluma dua edin
UrasEgeninannesi kup123 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim. Sakın moralini bozma tedbir amaçlı koyuyorlar çoğu zaman. Rabbim şifa versin inşallah 🤲🏻 Sen güçlü ol ki evladında senden güç alsın ❤️
Mrve_12 kup123 canım merak etme bende o zamanlarda doğum yaptım çok şükür şimdi altı aylık oldu içini ferah tut bol bol sağım yap rabbim tez zamanda kavuştursun
Nur1126 kup123 rabbim yardımcınız olsun kilosu çok iyi maşaalah inan daha güçlü oluyorlar inşallah çıkar yakın zamanda sen moralini yüksek tut sana ihtiyacı var üzülme daha fazla sen iyi misin? Ve neden erken dopum oldu acaba ?
Gamzedemirr Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin , erken doğum riskiniz mi vardı , neden erken oldu ki , benim erken doğum riskim var da ondan sordum
kup123 Gamzedemirr benim yoktu 20 ekim normal doğum tarihimdi biranda suyumun gelmesi sancımın artmasıyla mecbur kaldık.normal doğumda açılmam olmadığı için imkansız oldu bebeğin doğum sırasında sıkışıp oksijensiz kalma ihtimali vardı 😔 o yüzden sezeryanla alındı
Cansuyasar Rabbim sana bagislasin canim icini ferah tut kilosu cok iyi benim arkadasimda erken dogum yapti 1 hafta kuvezde kaldi simdi 3 aylik oldu bile ⚘
ilknurosman kup123 Rabbim tez vakitte bebisine saglik ihsan eylesin kuzum bir an evvel bebegini kucagina alirsin insallah ya ama korkma hep pozitif dusun benim arkadasim 1250 gr 7 aylik dogum yapmisti 1 aydan fazla kuvozde kalmisti ama cok sukur gayet saglikli suan 4 yasinda kizi Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah canim
Ezgim26 kup123 Sakın korkma ben 33 haftalık doğum yapmıştım 2200 doğdu 2 gün kaldı küvezde o da sarılıktan sonra maşallah hemen toparladı büyüdü Darısı başınıza mutlaka ki sütünüzü verin içirsinler
kup123 Ezgim26 göremiyorum yoğun bakımda olduğu için daha hiç görmedim koklayamadım 😔 süt sağıyorum bide ama yok denecek kadar az sarı bi sıvı geliyor o kadar nasıl olcak hiç bilmiyorum
Anneyim00 Ezgim26 normalmi sezeryanmı dogum yapmıştınız acaba bende 33 üm erken dogum riskim var bebek küçük olunca normal olmuyomus vs diyolar
Ezgim26 kup123 Benim de öyleydi hiç gelmiyordu ama bir damla da olsa o ilk sağdığın süt çok önemli bakarsın bugün yarın süt isteyecekler senden Ne zaman ki ben de gördüm ve kucağıma aldım göğsümden süt damlamaya başladı senin de öyle olacak inşallah
Ezgim26 Anneyim00 Aynen doktor normal doğumu önermemişti küçük olduğu için biz de riske atmayıp sezeryanı tercih ettik İnşallah zamanında doğar bebeğiniz