Ozlm91 Ayca6868 Benimde ters 8 haftadır ve 2 saat sonra sezeryan olacağım 38+5 te dualarınızı beklerim 🙏
busratunk5 Kendi ne zaman gelmek isterse o zaman olur canım … benimde tersti39+6 ya verdiler sezeryan günümü ama 38+5 te suyum geldi ve sezeryan a alındım
Ozlm91 Ayca6868 amin cümlemize nerede evladını kucağına almak için bekleyen varsa🙏 37+6 da 3250 demişti doktorumuz
busratunk5 Ayca6868 hiç agrım felan yoktu belirtide yoktu bi anda geldi. Yukarıdan aşagıya dogru indigini hissediyorsun yani suyun gelse kesin anlarsın kokusuz şeffaf bildigin su
Merve1656 Ayca6868 büyük ihtimalle öyle canım çünkü doktorum 35. 36.haftada ciğerleri gelişiyor demişti
eskuy Ayca6868 doktor kendi demişti 40 kadar bekliyorum ilk sezeryanda diye ama boynuna kordon dolanmış görünce bi kaç gün erken oldu
eskuy Ayca6868 yani doktorun bildiği vardır belki ama bana göre ne kadar çok vaktini tamamlarsa o kadar iyi. Ayrıca ben makat geliş hiç yaptırmıyorlar zannediyordum. Sonradan denk geldi yaptıran doktor ve ebeler de var bi araştırın isterseniz
Ayca6868 Suraesy son adetime gore 32+3 um ama ultrasona gore 35+1 im hangi tarihe gore alir acaba kilosu falan 35+1 e uyumluymus
eskuy Ayca6868 tabi normalden farklı oluyor haklısınız hayırlısıyla en güzel şekilde nasip olsun size de