FuatTataroglu SerenYiitolu bende esimde cok istyrz bakalm insallah uc hafta snra gosterrse anlicaz ❤❤
SerenYiitolu FuatTataroglu inşallah gösterir canım sağlıklı olsunda🙏🏻🙏🏻 Bende öğrenmeden önce göbeğmi hep kızım die severdim🤗☺☺
FuatTataroglu SerenYiitolu ben yapmiyrmda esim yapiyo bunu ya yapma ya erkekse diyorum kiz o kiz diyo❤🤗
durul Ben günde iki tane yiyorum 😬😬 çok mu yiyorum acaba ama hem miğde bulantıma iyi geliyo hem de bağırsaklarımı çalıştırıyo bide acayip keyif alıyorum ayva yemekten 💜💜
AysegulKeskin Kızlar bende ilk hamileliğimde çok ayva yedim kızımın yanağında gamzesi var ama ayvadan mi oldu bilemiyorum bu ikinci gebeligimde de çok yiyorum limon ve tuzla birlikte nefisssss😂😀
YamacDemirinAnnesi tugcemre evet benim az kaldı çok şükür 🙏🏻 Hepimiz bir avazda kurtuluruz inşallah 💙🙏🏻 Haber veririm canım merak etmeyin 😂😂
SerenYiitolu Tahsey göstermedi mi daha kendini😍😍 kızlar geç gösterirmiş bakalım ne 😍😍 sağlıklı olsunda hayırlısıyla
Icimdekimucize Şu an 3 buçuk aylık hamileyim acaba geç mi kaldım ayva yemek için ben ilk günden itibaren yemedim 🙈😊😊