Abzekh Canss aynı ben bu sefer doğuruyorum diyorum 😂😂😂 oda dur panik yapma diyor beni sakinleştirmeye çalışıyor saate bakıyoruz sonra unutuyoruz bile sancımı 🙈🙈 gelsin artık dayanamıyorum ben psikolojik olarak 10 kere doğurdum zaten son 1 ayda 😂😂
Canss Abzekh ahahahah bizde öyleyiz beni sakinleştirmeye çalışırken kendi daha çok panik oluyor bana çaktırmamaya çalışıyor geçtikten sonra aaahhhh doğuruyorum falan diyor çok komik oluyor😂😂
Gulsen4224 Abzekh tamam o zaman yalancı sancı böyle oluyor işte ama doğum sancın olursa bilirsin o daha etkili ve dk başı gelir geçmiş olsun cnm inşallah bi an önce kavuşman dileğiyle 🥰
Abzekh Gulsen4224 doğum sancısını bende aynı şekilde bilirim diye düşünüyorum doktor da net olarak tarif etti. Bana gelen ağrı yalancı sancı mı ve eğer o değilse direk doğum sancısı gelip doğum başlar mı onu merak ediyordum öğrendim çok teşekkürler canım 🥰
Minikk11 İlla yalancı sancı gelmeli mi 38+5 iz bizde ama henüz bi sancı falan yok birden doğum da başlayabilir mi aceba arada belimden ve kasıklarımdan ağrılar giriyor ama düzenli değil. Birden doğum da başlar mi bilgisi olan var mi 😊
Abzekh Minikk11 tam olarak benim sorumda buydu anladığım kadarıyla o yalancı sancıymış ve yalancı sancı hiç yaşamadan direk doğum sancısıda yaşayabiliyormuşsun yukarda bi arkadaş yazmış 🤗
Abzekh Canss benim eşim çok soğuk kanlı ben doğuruyorum diye bağırınca o beni duymuyor bile tamam canım sakin ol diyip işine gücüne devam ediyor 😂😂 bende ona sinir oluyorum
Abzekh Minikk11 inşallah çok bunaldım bende artık sıcaklardan. O yüzden sordum bide 3-5 gün yalancı sancı mı çekcem diye hemen olsun bitsin istiyorum 😂
Abzekh 1994ozg ay ağzından bal damlıyor keşke hemen öyle olsa 🙈 artık günleri geçtim saatler geçmiyor 😂
Abzekh 1994ozg keşke olsa hergün saat hadi be oğlum diye diye geziyorum evde artık çekilmez oldu 🥴 doğum hikayeni yazdın mı bu arada merak ettim 😬