Zeynag Ya kızlar bende uyuyamadm yarın hastaneye gidicm 10+4 haftalığız kan testi yapılacak muhtemelen çok acıktm aç mı gitmem gerek tok mu yardımm
Zeynag annecikk_ Mide bulantısından dolayı tüm gün doğru dürüst birşeyler yiyememiştim bi sorun yoktu şimdi acıkmaya başladım 😄 kaderin cilvesi sanırım bana
annecikk_ Zeynag ya aynen benimde oyle olurdu😅 Tum gun midem bulanir kusardim tam kan tahlili vericegim gun yemek yiyesim su icesim gelirdi aksi gibi.. ☹️🤦🏻♀️ Minik yavyun icin yeme annesi🙈💕💕
annecikk_ Zeynag rica ederim balim insallah dogru bilgilendirmisimdir cunki normalde kan idrar gibi durumlarda gece 12 den sonra doktor su bile icme diyor buna dayanarak soyledim🌸 Iyi geceleerr💕💕🙆🏻♀️
Zeynag annecikk_ Ben Ankara’daki covid patlamasndan dolayı korktuğumdn hamilelik belirleme dışında hiç kan testine gidememiştim bakalım nolcak yarın sizede iyi geceler çol teşekkür ederimm🥰🥰😘❤️
Asel61 Cansu321 bugün ilk defa erken uyumuştum ama yine uyandım bol.mide ağrılı yanmasi beni.deli ediyor 🤢
Nurunsl Ben uyuyamıyorum misal şimdi😞 kol uyuşmam var bugün de. Geçen gün bacak krampı vardı daha 20 haftalığım
Hdhdhd Nurunsl düzenli d vitamini ve magnezyum aliyormusun cok erken haftaligin daha ben epeydir kullanıyorum hic yaşamadım o sıkıntıyı ilk cocugumda gece olurdu ılık süt yada soda içerdim rahatlarsın
muhendisanne1 Cansu321 gececi değil artık sabahcı öğlenci falanım ben 😅😂 dün sabah 11:45 gibi uyku moduna geçebildim 😱
Asel61 Nurunsl muz ve soda tüketirseniz baya magnezyum içeriyor her gün bi tane iyi gelecektir hemde muz bebeği çok güzel besliyor cnm
merve_yazar96 Bende uyuyamıyorum malesef sancılardan 20 günümüz kaldı tabi sezeryan olursa 13 günümüz kaldı oğlusumla💙🤗💃