Meriwa ggzemmj benim akşam 6 gbi nişanım geldi bütün gün kasılmalarım vardı ama ertesi sabah 6 da doğurdum canm☺️
Gulsen4224 ggzemmj canım ilk nişan geldi sonra suyum geldi saat gece 3 idi sancım da olunca saat öğlen 3 de doğum yaptım
ggzemmj Meriwa akşam 9 gibi nişanım geldi hafif hafif adet sancisi vardı şimdi uykumdan uyandım ağrıyla heralde doğum bu sefer😑
Bbusra34 ggzemmj Rabbim yardımcınız olsun benim de gece 4 de geldi kanlı bir şekilde şimdi duşa girdim çıktım kasıklarımda belimde adet ağrısı gibi ağrım var
Meriwa ggzemmj hadi geliyo gözün aydın iş yapabilrisen yap benim cok vardı hareket edemedim duşa falan gir hazırlan kasılma sayar indir takip et acilde soruyorlar kaç dk bir die
Bbusra34 Ankakusu35 ben akşamdan hurma yedim o mu tetikledi bilmiyorum ☺️ Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın
Bbusra34 ggzemmj Bu arada Bizi de haberdar edin rabbim yardım etsin dualarım sizinle sizde bize dua edin
Bbusra34 Ankakusu35 valla bir yerde okumuştum hurmadan sonra su için diye her hurmadan sonra su içtim ben ☺️ Bu arada 7 tane yedim