Öncelikle hikayemi anlatayım ben üç kayıp yaşamış bir histeroskopi bir tüp bebek denemesi geçirmiş anneyim bu hamileliğim doğal yollarla oldu zaten doğal yolla gebe kalıyordum fakat kalp atışı durduğu için tüp bebekte genetik inceleme istedim o da nasip olmadı gebelik boyunca çeşitli sorunlarla karşılaştım ilk haftalar lekelenme 25. Haftada protein kaçağı kullandığım sayısız iğneler ve hep.erken doğum riskim var diye korktum Dr un dikkati sayesinde 39+2 haftayı gördüm. Geleyim doğum hikayeme Dr um da ben gibi normaal doğum taraftariydi herşey uygundu çatı ve nst 08.09.2020 gecesi hafif ağrılar başladı günlük on bin adım ve sukuat gibi ödevler tamamdi. ağrılarla uyumaya çalıştım eşim ve kayinvalidemgille çaktırmadan yalancı sancidir dedim çünkü bilmiyordum yalancı sanciyi saat üç gibi WC ye kalktım kanlı akıntı geliyordu aha dedim bebek geliyor Nisan bu sonra hemen suyum geldi ev halkını uyandırdım hastaneye gittik. Ebeler açıklığa baktı 2cm di ve ben sancilardan yorgundum gittikçe artıyordu sancılar dk da bire düştü dayanamıyordum saat dokuz oldu ve ben hastaneyi yikiyordum açıklık hala 2cm yalvardım sezeryana alın diye Dr um tamm dedi ama yemek yemiştim genel olamazdım belden uyuşturma da olamazdım oksapar kullanmıştım ki anestezi uzmanı belden uyusturmayi göze aldı 9:42 de bebeğim kollarimdaydi. ve bende ağrı acı birsye yoktu uyuşukluk geçince hemen ayağa kalktım şimdide desteksiz her işimi yapıyorum tabi sütüm hiç yok neredeyse gelecek inanıyorum ben süt sağma makinası hurmalar çaylar daha etki etmedi çünkü 3 gündür 2 saatlik uyku ile duruyorum yeni yeni birseylerler yiyorum eve daha bugün çıktık şimdiden çok ağlayan bir bebeğim var ama geçecek bu gunler