Duygu4444 aymira_27 sizin 21.haftada ne oldu? Allah bir daha yaşatmasın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
aymira_27 Duygu4444 Aminn hic Bi sebebi yok dedi ölümlerin cogunun neden oldunu bilemeyiz dedi. Ama benimki 2 hafta karnımda ölü olarak kalmişti ve bni zehirledi 2hafta boyun isal sorunu yaşamiştım
Zehracelik Rabiacan cevabını yeni gördüm ama umarım gitmişsindir eşini bekleme kötü birşey olduğunu düşünmüyorum ama ihlalde etmemek lazım
Zehracelik Şimdi okudum gerçekten çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun inşallah kucağını bos bırakmasın 🙏
aymira_27 Deletedmom100 Bana dokturum 3 ay bebek olmasın demişti ama Bn biay sonra hamile oldumu ögrendim🤭🤫 Hicbi test yapılmadı canım ama dokturum pıtılaşma olmamasına ragmen yinede pıtılaşma İcin hap verdi
aymira_27 Deletedmom100 cok zor cok Rabbım bidaha yaşatmasın sizin bebekten parca alıp tahlile gönderdilermi. Hemde nasıl olarak dogum yaptınız önemli normal dogummu yoksa amalyttmı. Ben hem normal dogum hem kürtaj oldum cok zor Bi acıydı😭😭
Deletedmom100 aymira_27 parca almadılar bizim patolog doktor tanıdığımiz vardı bebeği ona götürdük bebeğin uvuzlari dışarıdan bile haftasına göre tam olduğu için parca alma gereği bile duymadı. Bize genetik muayene olun dedi
Deletedmom100 aymira_27 normal doğum yaptım 1.5 saatte bebeğim ölü doğdu. Sonra bana da kürtaj yaptılar 40 im cıktı adette gördüm acaba tekrar ne zaman hamile kalabilirim
aymira_27 Deletedmom100 Bende normal dogum yaptım ve 1 ay geçti hamile oldumu ögrendim şuan 14+3 günlük hamileyim.
Deletedmom100 Rabbim insallah bana da kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlada hamile kalmayı nasip eder.