Nergisim09 Geceden berıı aklımdasın canımm ya haber bekliyoruz tüm arkadaşlar gıbı yatamadım rabbım sabırr versın inşallahh 😔😔😔😔
Serrax Ağlayarak yazıyorum inan ki. Rabbim sana sabırların en büyüğünü versin,takdir i ilahi yapacak bir şey yok keşke olsa. Cennette seni bekliyor olacak. Sebebi neymiş ne dedi doktor pıhtılaşma falan olabilir mi acaba😔
Sermec27 Rabiacan ahh kuzum ahh ciğerimi yaktın ahh ahh oğlum ahh bir ananın daha yüreği yandı Allah yardımcın olsun güzel kardeşim rabbm. Sana sabırlar versin 🤲 😔
Sermec27 Seni en iyi ben anlarım kardeşim bundan 6 ay önce ben de aynı senin gibi senln haftanda kaybettim oğlumu ciğerimi cok zor blr acı cok zor bir imtihan canım sakın isyan etme sabret Allah sabredenlerle beraberdir bak cennette şefaat imiz olacak o yavrular biliyorum yangının sönmez benim hala sönmedi ahh kardeşim ah gece boyu aklımdaydın Allahım başıma gelen ne olur başına gelmesin dedim sabah kalktım korkarak postuna baktım bebeğim yasıyor dogurdum demeni cok isterdim o melek oldu canım kardeşim cennete gitti oğlumun yanına rabbim bizlere sabırların en büyüğünü versin 😔 🤲
Selcanozr Benimde tek yumurta ikizlerim vardı aselimin kalbi durdu dayanamadı kızım 29. Haftada ve ben ikiz olduğu için bilemedim 10 gün karnımda cansız durmuş en son 28 Mart gecesi ağrım başladı sabah gittiğim de hastaneye kızım coktan melek olmuştu Asyam yaşıyordu ama kardeşinden etkilendi 1 hafta yaşadı oda gitti ya sabır ya sabır 🤲 rabbim sabrını veriyor sakın güçsüz düşme diline isyan edecek en ufak cümle alma benimkiler şimdi yan yana yatıyorlar cennete Bi sürü arkadaşı var bebeğini karşılayacaklar yanlız değilsin evladını kaybeden anneler var ama Allah öylee bir sabır veriyor ki ya sabır ya sabır 🤲 cennet annesi
Sermec27 Selcanozr Allahım bzle sabırlar versin selcanım rabbim bu annenin yardımcısı olsun su an ne hissettiğini ne yaşadıgını tahmin edebiliyorum cok zor 😔
Ireemm_ Rabiacan ben hamileligimde bebeği fazla hissedemiyordum 2 gün hiç hissetmediğim olmuştu doktora sordum artık iyice ilerledi hamileliğin alan daraldıkça bebeğin hareketleri kısıtlanıyor demişti
deletedmom559 Sermec27 ya çok üzüldüm😔 Rabbim sabırlar versin o arkadaşa Rabbim yardımcısı olsun Rabbim sabredenlerle beraberdir
Ireemm_ Sermec27 nasıl ya gerçekten mi çok üzüldüm hani çünkü bende de öyle olmuştu o yüzden yazdım yorumu bilmiyordum 😔
Sermec27 deletedmom559 cok zor kardeşim cok zor o güne döndüm 6 ay öncesine su an bu arkadas ne durumdadır yüreği nasıl yanıyordur kim bilir rabbim eyup peygamber sabrı versin Allah yardımcısı olsun 🤲 😔
deletedmom559 Sermec27 7 haftalık hamileyim şuan çok kötü oldum 😔 Amin amin İnşaAllah Bacımm🤲 Rabbim peygamber sabrı versin ona da sana da yardımcınız olsun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşaAllah Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın İnşaAllah
Sermec27 deletedmom559 cok zor bir imtihan kardeşim ben 2 yavrumu kaybettim cok zor bir acı bir anne için bir yürek daha yandı 😔 rabbim yar ve yardımcısı olsun sabahtan beri dua ediyorum kardeşime 🤲
deletedmom559 Sermec27 Canım’Kardeşim kıyamam 😔 Duydum çok kötü oldum bide yaşan Canından canı giden Üzülmeyin yavrularınz Cennette ❤️ Rabbim aynı acıyı bir daha yaşatmasın İnşaAllah en kısa zamanda güzel haberler alırsın sonrada yavrunu kucağına alırsın inşallah imtihan dünyası işte Rabbim herkesi birşey ler le sınıyor kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin inşallah bir daha aynı şeyler olmaz Canım bol bol dua edin Allahtan umud kesilmez 🤲🌹💕
Sermec27 deletedmom559 öyle canım bu bir imtihan rabbim gecenlerden eylesin inşallah 🤲 😔rabbim aynı acıyla tekrardan sınamasın bizleri inşallah rabbim sabr versin bizim gibi yüreği yanan annelere