Rabiacan 38.haftalik hamileyim hergun hareketli bebeğim bugün sabah da bi kere tek hareket etti ve şuana kadar hiç hareket etmedi eşimde görevde şuan yarın sabah erken hastaneye gidicem acaba biseymi oldu.😥😥
Ayseege6156 Rabiacan çikolata filan yedin mi canım süt iç çikolata ye bi korkma gözlemle 1 saat filan daha kötü düşünme
Nurcn Rabiacan canım şimdiye kadar beklemeseydin benimki hep tembeldi ben alıştım ama seninki önemli bence sertlik varmı karnın da tatlı şeyler ye yat bi
Sermec27 Rabiacan canım aynısı başıma geldi 38 haftalıkken ama ben oğlumu kaybettim kalbi durmuş canım hiç vakit kaybetme nolur bir sekılde acile git bu haftalarda günde en az 10 kez hareket olmalı benim oğlum 3 saat hareket etmemişti gittiğimde kaybetmiştim nolur vakit kaybetme bir sekılde bir komsu bir akraba yok mu lütfen acile git inşallah her sey yolundadır 😔🤲
Rabiacan Ayseege6156 yedim içtim ama yok hareket etmiyor elimle oynadığım zaman hemn tepki veriyordu şimdi sabahtandir yok
Rabiacan Ayseege6156 ama okadar çokmu uyuyorlar acaba sabah bi kere tepki verdi saat kaç oldu tik yok herşey yedim içtim oynadım
hifaeslem Pek bilgim yok ama duyduğum kadarıyla yeri daralınca harekette azalıyormuş bebekte ama yinede bi git ihmal etme canım oku Allaha bırak stres yapma belki stres dha çok tetikler
Zehracelik Doktora gitmekte fayda var tabiki ama bende de olmuştu 36. Haftada olmustu doktora gittim bebek kanala indiği için yeri daralıyor ve hareketleri kısıtlamıyormuş içini ferah tut bebeğin kanala inmiş olabilir ama yinede doktora git göz ardı etme
Rabiacan Zehracelik O yüzden olabilirmi bilmiyorum ki eşimde polis görevde şuan söyledim gelmesini ama işi çok varmış kalkıp kendim mi gitsem hastane yakın
Seymamemektar Rabiacan hastane yakınsa ihmal etmeyin evet yeri daraldığı için hareketleri azalıyo ama tamamen hareketsiz kalmıyo sonuçta üç dört saatten fazla süredir hareketsizse bişeyler yiyio içip sol yanınza uzanmanıza rağmen uyanmadıysa doktora gitmekte fayda var riske atmaya değmez. benim eşimde polis en korktuğum şey görevdeyken ters bişey olması inşallah bişey yoktur tembellik yapası tutmuştur ama yinede doktor bi görsün.
Zehracelik Rabiacan cevabını yeni gördüm ama umarım gitmişsindir eşini bekleme kötü birşey olduğunu düşünmüyorum ama ihlalde etmemek lazım
Beetl_16 Rabiacan 70 dakika uyuyolarmış günde oyüzden kesinlikle bi sağlık ocağı falan da olur en azından git kalp atışını dinlesinler
aymira_27 Rabiacan naptınız gttnizmi merak ettim yorumları okudum cok üzüldüm bende 21 haftalık bebeğimi ölü olarak dogum yaptım cok zor
Sermec27 Rabiacan tek belirti hareket etmemesiydi 3saar naptıysam hareket etmemişti gittiğimde kalbinin durdugunu öğrendim canım vakit kaybetme acile git lütfen Allah korusun 🤲😔
Sermec27 Rabiacan bu arada kalp atımı dısardan hissedilmez veya görülmez cnm ufak ufak hareket varsa sorun yok ama hiç yoksa vakit kaybetmeden bir hastahaneye görün canım
Seymamemektar Rabiacan o hissettiğiniz sizin atardamarınız bebekle alakası yok lütfen ihmal etmeyin bu saatten sonra hareket etse bile saatlerce hareketsiz kalmış sonuçta sebebini öğrenin
Karsesi Rabiacan Rabiacan öncelikle sakin olun o haftalarda herkes bu endişeyi yasıyor. Bebek büyğyor yeri daralıyot hareketleri bazrn azalabilir. Doktorlar 24 saatte 10 hareket sayın derler genelde. Sakin olun korkmayın ılık bi duş tatlı bi şeyler ve sol yanınıza yatıp bir dinleyin