Marguerite Kızlar ya benm birkaç aydır bir çıkıp bir giren hemoroidim var hanilelikten sanırım kabızda değilim halbuki zorlamada yok yani. Sizinde varmı doğumda daha beter olur diye korkuyorum🙁
Deletedmom35 Marguerite bende de var canım hamilelikte olabiliyormuş dün doktora sordum ilaç vermedi ama uyuz 🤪
Exfly Marguerite bende de aynısı oldu.hic hissetmedim ağda için kontrol ederken gördüm şok oldum.hamilelikte bebeğin baskı yapmasından olurmuş, sonra geçermiş genelde
Seliminbusrasi Benim hamileligim 2 ayında belirdi genelde hamilelikte yada dogumdan sonra cogunlukla cikiyormus. Sarimsak ve kantoron otunu denedim suanda bi agrisi yok ama yok olmasi icin elma sirkesi ile pansuman yapiliyormus uygun bi vakitte yapicam
Marguerite Seliminbusrasi bende yarın deneyeyim canım bakayım çok sağol ya birde onla uğraşmak istemiyorum doğumdan snra berbat bşey😞
Marguerite Exfly evet ondan byk ihtimal normal dogmsa daha beter olur diye korkuyorm umarm olmaz birde onla uğraşmayalm😂
Deletedmom35 Marguerite kafamıza göre olmaz tabiki de benim doktor genel cerrah a git dedi bende gitmedim genel cerrah ilaç verecekse aynı ilacı kendi de verebilir di onun dışında cerrah ne yapacak aç bakim diyecek hali yok 😄 hamile hamile zaten başka bişi yapamaz ilaç verir başka doktora soracağım inşallah o ilaç yazar 🙄