SKelebek Reyyhan canım neden biliyor musun eşimi 1 yılda 14 gün gördüm hamileliğime sadece 14 gün şahit oldu. Ben normal doğum yaparsam doğuma gelemeyecek belkide doğumdan 1 ay sonra gelecek o durumlarda yanımda olması için oda 14 gün izine gelecek yanımda olsun diye planlı olsun istiyorum yoksa başka bir sebebi yok 🤷🏻♀️
Reyyhan Gizemito bende istiyorum da acaba benim gibi korktuğun için mi diyorsun diye dedim benim ilk normal oldu 2. Seseryan ıstiyorum offff kararisizm cokkkkkkkk😔😔😔😔
nurakus SKelebek Doktorla daha net konuşmadık hiç ama benimde gönlüm sezaryen den yana😬 tabi yine de hayırlısı 🥰♥️
SKelebek nurakus ben konuştum 38den aşağı alamam dedi. 38 e kadar gelmezse 38de alırız sezaryen ile dedi korkmuyorum hiç normal doğumdan ama eşim sürekli görevde 1 yılda 14 gün gördüm sadece doğumda yanımda olsun izine gelsin diye istiyorum sezaryen planlı olursa gelme ihtimali yüksek
Reyyhan SKelebek anladim canım haklısın yani Rabbim yardımcın olsun bende kormuykrum da o yüzden belki yapabilirim 🤭
Rabiakocaman SKelebek allah yardımcın olsun . Gerçekten çok zor bi durum. Ben 2 ayda 15 kez gördüm bu bile bana çok geldi. Resmen psikolojim bozuldu yani seni düşünemiyorum bile. Inşallah bir an önce kavuşursunuz. Bidaha da uzağa gitmez inşallah. Hakkınızda hayırlısı olsun
Minnak_annesi34 SKelebek 1 haftada hic yatmadim hep yürüdüm 1 hafta icinde egilip kalkmam düzeldi memnunum ben 🙂14 ay gecti bile devlette oldum
Humaninannesi20 Hem istiyorum hem istemiyorum kararsızım son ay karar vereceğiz.Açıkçası doktor sezaryen tavsiye etse de vicdan rahatlatsam sezaryen olup çok ağrı çekersem ama doktor tavsiye etmişti mecbur oldum diyerek içimi rahatlatsam diye bakıyorum 🙈
Nazile1 3 gün önce zorunlu sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Keşke planladığını gibi normal doğum yapabilseydim dikislerimden hareketim tamamen kısıtlanmış durumda benim için zor oldu diyebilirim
mervoss SKelebek özelegidiyorım suanlık dogumum normal görünüyor 38 haftalıgım ben sezaryen istiyorum desem yaparmı?
Tgbkzn mervoss yaparlar senin isteğinle olan bir durum korkuyorsan ve normal doğum yapmak istemiyorsan sezeryan seçebilirsin