NagehanC Kasık ağrım vardı. Doktor çok hafif kum döküyorsun dedi . 15 haftalık hamileyim bi sorun olur mu bu zamana kadar böyle birşey olmadı 🙁
mom44 NagehanC bende 15 haftada oldu canm bolca su içtim sadece ilaç vermedi sonra gittiğimdede kalmamıstı şükür
mom44 NagehanC korkma kötü birşeydeğil bu yaşanabiliyor. Yefiğimiz iötipimizden oluyor mutlaka hazır su kullan. Brn 1.5 lt şişelerle alıyordum günde 3 litre bitiriyırdum
Efebilal NagehanC canım benim idrarımda hem enfeksiyon hem kum çıktı doktor antibiyotik verdi bide bolll su içip atlattım tavsiyem bol su tüket kumu atlatıyorsun
Mutlulugum Gecmis olsun canim, allah yardimcin olsun. Ben ilk kez duyuyorum. Insallah kotu bir sey degildir. 🙏🏽
NagehanC Mutlulugum Bende şaşırdım enfeksiyon duydum ama kum dökmek hsmilelikte duymamıştım. CaOxd kristali 1 çıktı buna istinaden bu şekilde söyledi
NagehanC mom44 ağrınız oluyor muydu bebeğinizi etkilemedi değil mi. Geçmiş olsun. İnsAllah bende atlatirim
NagehanC mom44 canım ben çeşme suyu içmiyorum yaşadığımız yerden dolayı kullanılmıyor içme suyu olarak . Kusmam çok oluyordu bu haftaya kadar 3 haftadır yemeye başladım yeni yeni . Ama su mutlaka içiyordum en az 1.5 lt .
mom44 NagehanC yok canm korkma 35 hafta 4 günlük olduk bile içmrn gereken su 3 litre kum dökerken en önrmli şey ağrım olmadı ben tesadüf eseri öğrendm yeni başlamıstı ağrıya dönüşmemişti