Betulfatih Fskah-42 İnanır misin 8 aydir o kadar yorgunum ki bebeğimin çantasını bile hazirlayacak güç görmüyorum kendimde geç gelecek diye düşünerek 😕😕
Fskah-42 Betulfatih ilk bebeginmi cnm ters zamana geldi hamileligimiz hem sicaklar hem virus normal inanirim
Betulfatih Fskah-42 Evet canim ilk gebelik çok zorda geçiyor başından belli hep çok şükür az kaldı 5 6 haftası kaldı belki ama dayanamıyorum artık girtlagimi sıkıyor gibiler resmen boğuluyorum nefesim kesiliyor
Fskah-42 Betulfatih Allah bir sancida kurtarsin cnm isallah benim 3. Hamileligim sanki ilk hamileligim gibi ustunden 8 sene gecince 😁🤗
Betulfatih Fskah-42 Uzun zaman geçmiş🙈 hamdolsun bugunumuze yine ne diyelim bacım inşallah birgün doğurdum diye yazacam her yere😂😂😂
Tuanazra Havagul 34 haftalığız ve bir haftadır adet sancısı gibi oluyor taaa ayak parmak uçlarına kadar. Sonra geçiyor
Betulfatih Fskah-42 Geçmiyor kuzum geçmiyor keşke gecseeee😂 her arayan kaç gün kaldı diyor 40 diyorum oooo bu 40 hiç bitmemiş diyor kriz geçiriyorum 😂😂😂
eddaaa Fskah-42 ya benimde ilk hamileligimde öyle oluyorsu hatta sanki orda vajinada kipirdiyor gibiydi. bende ayaklari orda die dusunurdum sirt agrim artinca 34 hfatada dogurdum suyum aniden geldi bolca dinlenin uzanin.
Fskah-42 eddaaa banada surelli yatmami soyledi elimden geldigince dinleniyorum kuveze koymadilar degilmi 34 haftalik dogunca bebeginiz