Bebegm42 htclrsyvz hiç kullanmadım malesef daha doğum yapmadim gerçekten yakıyor mu şimdi benimde aklıma takıldı bebeklikten bu yada kullanılır diyo ama
htclrsyvz Bebegm42 Dün burdaki önerileri araştırdığımda kullanıcı yorumlarında her şampuanla ilgili göz yakıyor şikayeti vardı. O yüzden bende tam anlayamadım çocuğa göre değişiyor mu acaba. Çünkü her bebek şampuanı göz yakmaz olarak geçiyor
Asel61 htclrsyvz bebek şampuanı bübchen çok iyi hatta yurt dışında en çok tercih edilen marka bezde molfix kullanıcam
nurgulbayr Bizde minoris kullanıyoruz uzun zamandır yağlı bırakmıyor ve parfümsüz içeriği de doğal bizi kurtaran en önemli özelliği göz yakmıyor oğlum o kadar ağlardı ki suya gireceğini anladığında artık keyifle yapıyor gözleri yanmadığı için
gayeozlem88 Bizde minoris kullanıyoruz uzun zamandır yağlı bırakmıyor ve parfümsüz içeriği de doğal bizi kurtaran en önemli özelliği göz yakmıyor oğlum o kadar ağlardı ki suya gireceğini anladığında artık keyifle yapıyor gözleri yanmadığı için
Liyaa Fatma111 mrb bezi nereden aldnz ? Bir de mustelanin bazı şampuanları aşırı göz yakiormus. Sizinki hangisi?
Eda115354 htclrsyvz bübchen losyon kremi sütü ve siveno şampuan baktım doğal içerikli olarak onlardan alıcam bez ıslak mendil de sleepy iyi diye baktım.