Aylizim Merhaba sevgili anneler sizin bulantılarınz ne zaman başladı ne zaman bitti. Benimki gün içinde sürekli gece gündüz bulantım böyle yaşayan varmı nasıl baş ettiniz
saramomy Aylizim benim 6. Haftadan 12. Haftaya kadar çok şiddetli oldu sadece çubuk kraker yiyordum o derece 15. Haftadan sonra tamamen geçti ama kişiden kişiye değişir kiminin hiç olmuyor kiminin Doğuma kadar devam ediyor bu seninle alakalı herkesin farklı olur
Hacergedik Aylizim mide bulantım hiç gecmicek zannediyordum 7.haftada başladı 13.haftamda baya hafifledi tek sorunum kokulara hassasiyet o da geçer zamanla diye düşünüyorum ☺️
62fatma Aylizim 7 haftalikken başladı 16 gibi son buldu zofer kullandim.ben günde bir hapın yarısını attım onunla.ayakta durdum
TEMTEM26 Jaftada basladi 14. Haftada bitti o donem kullandigimiz deterjandan yumusaticidan el sabunundan kokusunu hissettigimde hala midem bulaniyor simdi 36. Haftadayim cok sukur geride kaliyir yeterki sag salim gelsinler dunyaya hayirli evlat olsunlar🙃🙃🙂
Aylizim Hacergedik inşallah benmkide öyle olur canm 7. Haftamda başladı sanırım ama aşırı cok bende umutla 13. Yada 14. Haftamız bekliyorum
seymaabyk Benimde mide bulantım çok var ama kusma bi iki kere yaşadım. Doktorumun tavsiyesi ile mide bulantı ilaçları kullanıyorum faydasını görüyorum Yalnız bi o kadar da uyku yapıyor çok halsiz oluyorum 😀
Aylizim seymaabyk aynen bende ilaç kullanıyorum banada aşırı uyku yapıyor gün boyu uykum geçmiyor ama hafif rahatlatıyor ilaç cok değil
Hacergedik Aylizim geçer inşallah canım hiç merak etme benim de çok ağır geçti birazcık disimizi sıkıcaz artık 👍💕
Hacergedik Tugbaaelbr aslında kafamıza çok takıyoruz ondan bile uzamış olabilir çok şükür kurtulduk 👍
Aylizim Tugbaaelbr ama seninki 12. Haftada başlamış canm mesela benmki 7. Haftamda başladı inşallah 14 gibi biter diye umut ediyorum daha 9. Haftamdyım