Tugba19 2020ARALIK kesinlikle çok kullanışlı ben oğluma almıştım 3 yasinakadar kullandım şimdi kızım kullanıyor 5 aylık ben memnun kaldım bayb2 go markası gayet sağlam
minnakmina 2020ARALIK elele kullanıyorum kızıma diger markalara göre daha uygun ve kaliteli 2.5 yıldır kullanıyorum
ecembugra53 2020ARALIK kesinlikle cok kullanışlı canım ben aldım çevremde hep park yatak kullanan var 😊
birbuketgunluk Ben prego miami alacağım yakından inceledim çok beğendim anne yanı oluyor yarıya kadar iniyor ve sallanma özelliği de var
Bircanaydin Bende iki hafta önce elelebabynin park yatagini aldim 70 _120 cok begendim kumaşı keten kraft almayi düşündüm megersem o da ayni fabrika ürünü yari fiyatina aldim cok kaliteli yatak hediyeli tavsiye ederim
Oknsm Valla canim bende baya arastirdim prego aldim en sonunda baya kullanisli biseye benziyo 1 ay sonra kullanmak nasip olucak insallah
bkaya Yoyko aldım. Hem park yatak hem anne yanı hem de ses çıkarmadan sallanma aparatı da mevcut. Alt değiştirme ve cibinlik de ek aparatları… Kumas kalitesi güzel çok içime sindi tavsiye ederim. Hepsi buradadan aldım.
phdmom 2020ARALIK Ben kiwi zoody aldım hem fiyatı çok iyi hem sallanıyor hem de cidden sağlam ve çok şık duruyor bebefix sitesinden aldım çok ilgililer ve ertesin gün kargoya verdiler aşırı portatif bir de bence bi inceleyin ben çok araştırdım en hoşuma giden bu oldu
phdmom Tiniminiannee merhaba, ben buradan ( https://bebefix.com/urun/kiwi-zoody-3-in-1-bebek-besigi-oyun-parki-ve-park-yatak-vizon/ ) aldım güvenilir ve ilgili bir firma, bayağı geniş bir yatak ben 3 yaşındaki yeğenimi koydum içine sığdı, 2-3 yaşına kadar rahat kullanılır bence