Aslihan2 ewt canm ben pazartesiye randewu aldımm rahim filmi cekincem özelde.. Inan bnde senınnle aynı düşüncedeyim bn 2 kaybımdan sonra hiç dzüelemdm şükür bu gunme ama bnm beynıme pıhtı attı kan pıhtılanması oldgnu bılmyordum pıhtılanma yatkınglm varms bununla ugrastm vürüs nedenyle bıraz durdum gcen gün üniverste hastanesıne gttım yapılmayan testlerı yaptrmak için bnm rahımım bırde kalp şeklındeymiş rahımfılmı cekineym dedım bırde ama ordakıler bnı dırek laparoskopi yapmak ıstedıler karndan delip rahme bakmak eşim de bnde istemdim histereskopı deseler yaptrcaktm ama laparoskipi istemedm neden rahım flmıyle bakmyolr da böyle dedıler dye cıktık hatta kaçtım dırek dosyayı yaptryolardı 2 kez bızı aradılar amlaytnızı bırda yapalm gelin ne zmn gelcsnz dye süpelendık dewlet hastnedesnden şimdye kadar kimse aradıklarnı duymadım amaliyta teklif edeni özeli duyardımda. Bnde ozele gttm baklm rahım filminı cekıneym de duruma gore gıdeyım hastaneden gelemez olduk eşimde bıktı gbı😔 şimdi birdha gıdelim desem doktr doktr gezdryosun dyo konusup duryo moralim bozluyo ama olan bna oluyor hep aglıyrak geldgımı bılırım okdar zor ki