Boncukbeyinannesi Ahucan bunun için bir cihaz satılıyor bildiğim kadarıyla evde eğitim veren ebelerde görmüştüm ama ucuz bir şey olduğunu pek sanmam. Steteskop kullananlar olduğunu da duymuştum
Ozdmrkbraa Boncukbeyinannesi steteskopla ilerleyen haftalarda duyuluyor 20 li haftalarda yanlış bilmiyorsam
ecembugra53 halitefe 😊 net 24. Haftadan sonra duyduk canım cunku bebek cok küçük oldumu duramıyorsun biraz büyümüş olması lazımmış vE yüzü dönük olması lazım 😊
halitefe ecembugra53 ya baya varmış canım o zamana hareketlerinde takip ederiz keşke daha erken olsaymış😅😅
Kubraeyup Tuanazra Merhaba, doktor mu önerdi size yoksa kendi isteginizle mi aldınız, benim gebeliğim riskli evde kendim takip etmek isterim . Nasıl ne araliklarla kullaniyorsunuz siz acaba
halitefe Tuanazra Hepsiburada da gördüm birkaç marka ama 15. Haftadayım bu haftada duymayacaksam hiç mi almasam
Tuanazra halitefe ben hiç duyamadım o haftalarda zaten sonra 20 . Haftada bebeğin kendini hissediyorsunuz.ben gerekli bulmadim
Tuanazra Kubraeyup iki kaybın olduğu için kendim aldım evde kontrol ederim diye ama zaten bebrk harket ettikten sonra duyabildik aletle. Bi anlamı kalmadı yani
halitefe Tuanazra eğer dediğiniz gibiyse evet cidden bir anlamı yok erken haftalar için önemli kalp atışı dinlemek
Tuanazra halitefe bence gereksiz ama letgo dan ucuz aldım diye için çok yanmadı açıkçası. Ama bi ise de yaramadi