Buse26 Kızlar 26 haftalık hamileyim genital bölgemde aşırı ağrı var sağ tarafta özellikle oturduğum yerden kalkarken, gece uyurken dönemiyorum .ciddi birşey yoktur değil mi ??? Neyden kaynaklı
Nisanurr Buse26 canım o çatı ağrısı oluyor bebek aşşağıya baskı yapmasından kaynaklı yada Doğum pozisyonuna girdiğinde oluyor bende 29dayken başladı çünkü sabırsız oğlum çoktan dönmüştü o yüzden çatı ağrım başladı doktorum bebeğin her baskı yapmasında olucak kemiklerini ayırıyorlar gibi hissedebilirsin demişti öyle de oluyor zaten ve sağdan sola dönerken otururken kalkarken falan çok canım yanıyor
[silindi] Buse26 dediğiniz yer vajinanın yan kısmı mı bacakla birleştiği yer mi? Bende 22 haftadan beri vardı o ağrı ama bende sadace sol tarafta vardı. Sağdan soldan dönerken yürürken ağrıyordu. Şimdi zaman geçtikçe daha çok ağırıyor hamilelikte hiç sıkıntım yok ama bi orası çok kötü yapıyor beni. Doktorum orda ki bağların genişlemesinden kaynaklandığını gayet normal olduğunh söyledi
Fatma_kahve Aynisi bende de var yatarken falan bi yerden destek almadan kalkamiyorum 32 haftaliğım doktor hamilelikten deyip geçiştirdi ama bazan kalktıgımda bile sendeliyorum dengemi koruyamiyorum