61Aysen ya evet annem guzel dusunuyo da teklif etmeme gerek yok anne 2 defa kendisi acti konuyu zsten soyledi diyroum olsun belki senin teklfi etmeni bekliyordur diyo yaw sanki eve almicam ben kadini alti ustu hastane odasi ya bu bunun nesini teklif etme gereginde buluncamki bunda alincak gucencek birsey de yok esimde duyunca cok sinirlendi haliyle he annem sağ olmaz ozaman mecbur gelip bakicak bana yada esim mecbur kalicak ama annem basimda sağ ken bu zorlama neden anneme acik acik diyorumki acik acik soruyorum anne sen kalmak mi istemiyorsun diyorum cevap yok ben anlicagimi anladim anne dedim telefonu yuzune kapadim sonra dun aksam annem teyzemi arattiriyo sen bi sor bak bende 2 tane oglan anasiyim benm gelinlerim bana teklif etmezse ben cok aglarim kirilirim uzulurum falan diyo bu zorlama neden anlam veremiyorum dun aksam esim sagolsun kaynanamlara kahve icmeye gittik esim kobusunu acti boyle bi sorun oldugunu anlatmadan nasil yapsak benmi kalsam guner annemmi kalsa ssnmi kalsan falan diye kaynanamda dedi bnm yanmda rahat edemezsin kizim istiyosan yine kalaym ama sen rahatsiz olursun dedi kadin cok guzel dusunuyor yani