Gunel19 Kizlar hemilelikde kahverenkli akinti oluyormu?adetimden 6 gun gecti testim silik çiktmisti,bugun kan verdim ,yarin çikacak cevablar.Eve geldim kahverenkli akinti gordum.size adetmi olucam?
Tugbaslan3458 Gunel19 3 aylik hamileyim boyle bisey ilk günlerde yaşamadım ama yaşayanlar olabilir gebelik başlangıcında herkesin ki bir olamayabiliyo onun için kafanı rahat ve boş bırak hic biseyi düşünme kimyasal gebelik geçirdiğimde kahverengi akinti sonrasi adet olmuştum böyle biseyde yasayabilirsin de yaşamayabilirsin de duani eksik etme uzan bolca kimyasal da gecirirsen üzülme vucut saglikli gebelik olusturamiynca bununla sonuçlanıyor kadınların %70 inde kimyasal gebelik geçirip haberleri olmayabiliyomuş rabbik gönlüne gore versin kuzum 🙏🏻🙏🏻🤲🏻🤲🏻
Tevhidehli1 Esselamualeykum yerleşme kanaması olabilir inşallah gebesinizdır sağlıklı sıhhatli şekilde kucağınıza alırsınız
Cskn99 Kızlar bende protestan kullandığım halde kahverengi akıntım devam ediyor bu durumu yaşayan varmı aranızda normal mi sizce? 7 haftalık hamileyim
Nazzeda Cskn99 bol bol su için bende de 9. Haftada oldu progestan kullanırken üstelik enfeksiyon kaynaklı da olabilir su içemeyen bi insanım su içtikçe düzeldi tabi yine doktorunuza danışın
Caginyagizmom Cskn99 7+5 im bende , ve vajinal yoldan almama rağmen devam ediyor . Dr bi sıkıntı göremiyor ekranda ama hergün geliyor hemen hemen
Tugbaslan3458 Cskn99 doktora git ve akintinin devam ettiğini soyle bana ilk basta 100 mg verdi ama benim kasiklarim icin daha 9 haftalikken kahvrngi akintim geldi ve doktora apar topar gittim kanaman var ama bebegin yakınında kesesine yakin vs degil korkma dedi benimki uzağındaymis ilacimi 200 mg çıkarttı 1 hafta kullan daha sonra gel bakalım dedi bol bol uzan hic bi is yapma dedi hep uzandım hep uyudum ilac zaten cok uyku yapiyo bugünde kontrolumuz vardi doktor ufak tefek kalmış ama ciddiye alınacak bisey değil dedi ağrın olursa gene arada iç dedi o 1 hafta içinde akintim falan olmadı hic bi sekilde yani doktora git büyük ihtimalle ilacin dozunu yükseltcek akintin devam ettiğine göre kesmiyo o ilac seni drgil
aykhmedlee Cskn99 ben 400 mglik kullandm akintim bi kere bile olmadi sadece adetimden once birazcik oldu 1kere oda yerleshme doktoruma soylememe ragmen her ihtimal 5.haftamdan 12.haftama kadar 400mg progestan fitil kullan dedi ve hala hich akintim yok
Gunel19 Dilara06 yani hamile ola bilirmiyim?yarini bekliyorum kan cavabim cikacak ,ozaman doktoruma diyiceyim
Cskn99 Tugbaslan3458 öyle mi canım dün gittim bebek iyi dedi kalp atışını falan duydu bu şekilde düşük olmaz demi
Tugbaslan3458 Cskn99 doktorun progestan ilacını sana ne icin verdi kahverengi akintin vardi da doktora gittin 100 mg ilaci verdi ve sen kullandığın halde akintin mi durmadı
Tugbaslan3458 Cskn99 benim akintim yoktu 100 mg verdiğinde kasiklarim ağrıdığı icin verdi ve ben hiç kullanmadim ilaci pek sevmem arada bi ağrıyordu oda yerlesme olarak düşünüyodum icmemistim ama kanaman var falan dememişt. 9 haftalikken kahverengi akıntım olunca doktorum dozunu yükseltti kanaman var dedi buda.kahverengi akintiyla belli ediyo dedi
Nazzeda Gunel19 Canım bende de aynı şekilde olmuştu yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal stres yapma hayırlı sonuçlar alırsın inşallah 🙏