Msltms Kızlar 21+5 hamileyim. Kasığımdan baskı hissediyorum bebek aşağıya inmiş olabilir mi? Korkuyorum. Ayaktayken vajinamın üzeri çok sert bi şekilde elimle hissediyorum. Ayaktayken de baskı daha çok oluyo oturunca geçiyor 😞 neden böyle oldu sizce korkuyorum bir şey olcak diye
Sevmek3 Bacaklarımın arasındaki kemiklerim ağrıyor. Kasıklarımdan vuruyor, oralarda hissediyorum, yukarı hiç çıkmadı
Zeynep_cekim Sevmek3 bende aynı öyleyim 21 haftalıkken doktor kontrolüne gittim bebek aşağıda bu yüzden Ağrı yapıyor erken Doğum riskin bat dedi her şeyi yasakladı yürümeyi bile şuan 23 haftalık olduk 1 hafta sonra kontrol var bakalım ne olacak
Bgmky Sevmek3 benimde kemiklerim acayip ağrıyo yaa ama bebek göğsümün altında oynuyor . Son 1-2 saattir ağrım arttı . Korkuyorum bu ağırların sebebi ne olabilir diye
Drykrc Bende aynı durumdayım 21 haftalık oldu bizde ayağa kalkınca bacak kemikleri böyle baskı yapan bi ağrı var çok korkuyorum bende daha kontrol zamanına da çok var bekliyorum bakalım 😔
Msltms imren91 en son geçen ay gitmiştim haftaya kontrolüm var. Geçen gittiğimde herhangi bi sıkıntı yoktu hatta sağ tarafımda sancım vardı gaz sancısıdır dedi doktorum belimin yanlarına baktı etti kanama falan görmüyorum çok şükür demişti. Yani arada böyle oluyor acaba çok fazla yorulduğumdan mi bilmiyorum