_Mother_ Beni tanıyan bilir burda Nisan 16 da 18 haftalık iken sipina bifıda ve hidrosefali teşhisi konulup sonlandırılmış 1 gebeliğim var 4 ay korundum tedavimi gördüm ve rabbim aratmadan tekrar nasip etti bugün ilk kontrolüm vardı çok şükür keseyi de bebeği de gördük kalp atışlarını da duyduk rabbime şükürler olsun bundan sonraki dileğim duam inşallah sağlıklı ilerler ve sizde güzel dileklerinizi ve dualarınızı esirgemeyin lütfen 🙏 rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🙏 buraya kadar gelmişken kese yapısıyla ilgili tahminde bulunun bakalım teyzeleri 😍
Msltms _Mother_ sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin rabbim canım🙏🏻💜 İnşallah sağlıkla ilerler sende duanda bizlere yer ver bizde sağlıkla alalım kucağımıza kuzum 🌸
Anneolmayahasret _Mother_ saglikla kucagina alirsin insallah kuzum🥰🥰 kese yuvarlak olunca kiz derler ama bilemedim🤭🤭saglikli olsunda yeterki🥰
_Mother_ Msltms Amin canım inşallah 🤗 rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşallah 🙏 hep söylüyorum zaten rabbim kimseyi evlat ile sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın diye herkesin yüzünü güldürsün
_Mother_ Anneolmayahasret aynen canım sağlıklı olsun yeter rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏 en kısa zamanda sizlere de inşallah 🤗
_Mother_ Ayten1994 Amin canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin gebe olanlar da sağlıkla alsın kucağına inşallah 🤗
Aysin64 _Mother_ hayırlı olsun canım sağsağlim kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah seninle aynı şeyi yaşamıştık önceki bebeklerde çok zor allah kimseye yaşatmasın
_Mother_ Aysin64 Amin canım inşallah sağol Allah razı olsun aynen senşn postlarını da sürekli takip ediyorum inşallah sağ salim sağlıkla kucağımıza alırız bu defa 🙏🤗😍
_Mother_ ftmm38 Amin canım sağol Allah razı olsun 🙏 son adet tarihime göre 7 haftalık ama doktorum 6 haftalık dedi çok şükür kalp atışını da duydum
TunarinAnnesi _Mother_ Ya Masallah Annesi 🙏Allah tamamina erdirsin Bu Sefer sag salim kucagina al InsAllah 🥰
_Mother_ TunarinAnnesi Amin canım inşallah 🤗 rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşallah 🙏
Huri54 _Mother_ hanimiş minik fasülyecikkk menekşe çok mutlu oldum ya bu süreçte hep başından beri beraberiz inşallah rabbim doğumunu nasip eder😍🤲
_Mother_ Huri54 Amin canım inşallah 🤗 Allah razı olsun dualarınız için hep beraberdik bu süreçte hep yanımda oldunuz
Ygmrtlerli MaşAllahhh Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bende tüp bebek tedavisi sonucu 2 gün önce güzel haberi aldım hamileyim. 19 eylülde ilk kontrolüme gidicem inşAllah herşey yolundadır, Allah isteyen herkese nasip etsin 🥰❤️💕
_Mother_ Ygmrtlerli Amin canım inşallah 🤗 seninde rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin