dilan123_nuri İlk üç ay bende kusma mide bulantısı yorgunluk iştahsızlık halsizlik vardı şimdi 4 aylığım çok şükür geçti gitti 😍cinsiyet öğrenicez inşallah hayırlısı ilk olduğu için kız erkek olsun fark etmiyor sağlıklı olsunda başka bişi istemiyoruz
Hummet06 dilan123_nuri bende hem erkek hissediyordum hem de ultrasonda erkek gibi gördüm Doktor %90 kız dedi 😅 sizce değişir mi ben hala erkek olacakmış gibi hissediyorum acaba doktorum mu göremedi
Uykulugebe sblaslan ben de çok yoğun bulantı ve kusmalardan halsizlik ten dolayı erkek olabileceğini düşünmüştüm ama kız beybisim olacak inşallah 🥰🥰🥰
Gelincikkkk sblaslan bence hiç alakası yok benim şuan 2 gebeliğim ilk bebegim erkek şuankide kız ikisindede canım çıktı 4 ayının sonuna kadar miğde bulantısından mafoldum şuan atlattım tabii 6 ayımıza girdik prensesimle 😊
Deletedmom417 sblaslan tam tersi ilk üç ay kustum mide bulantısından 4 kilo verdim çok zor geçti kafamı kaldıramadım ve kızım oluyor🤷
aezgi Benim oğlum olcak ne bulantım oldu ne kusmam sadece bel ağrısı ve miğde ağrısı cektim herkesin hamileliği farklı oluyor sanırım
Sinemcetin20 sblaslan yok ben hiç mide bulantısı yasamadım doğru düzgün oglumda ama kizmda mide bulantısı yemeklerden tiksinme vs şeyleri cok yaşadım buda kız ama bundada mide bulantısı 1ay yasadm bidha yasamadm doğru düzgün çocuktan çocuğa degisyor cinsiyetle ilgisi yok
Reyyhan sblaslan 2. Hamilelegim 2 side kız 1. Hamileligim cok güzel geçti 2. De güzel gidiyor sandık 18 haftalık olduk ikisini de hafif geçirdim masallah 😊😊😊