ballisiyavrum canımsın sen, güzelim😍😍 benimde gözlerim doldu. Böyle samimi yazıyorum ama seni nasıl iyi anlıyorum, duygularını kalpten hissediyorum. Ben 4 sene önce 24.000 tl harcamıştım, çünkü ist yaşamıyorduk da. Bende başarısız olunca çok çok çok üzüldüm ve çok çok çok ağladım. Bir de beni düşün hayatımda hiç hamilelik bile yaşamamıştım, kimyasal aşılama tüp bebek, hiçbirisi olmadi, psikolojim çok bozuktu, bir de çalıştığım için işyerimdeki ruh hastası kadınlar bana korkunç bir psikolojik baskı uyguluyordu. Sırf bu tip kadınlar yüzünden eşim ve benim ailece görüştüğümüz bir çift bile kalmadı neredeyse… Ama yüce rabbim nasıl büyük.. bak bana menopoz tedavisi uygulayan tip fakt.hekim tek kelimeyle mucize bu diyor. Sen sakın ümidini yitirme. Ben kendi kendime dedim ki, yeryüzünde her insanın bir sınavı var, bu da benim sınavım. Bu duruma şükrettim ve hayatima mutsuzluk vermesine izin vermedim. Etrafimda ne kadar kedi köpek kuş varsa onları beslemeye vermiştim kendimi 😂😂 tam, sanırım artık menopoza girdim bi doktora goruneyim dedim, doktor da bana sürpriz yaptı o an ve makinada kalp atışını açtı (yazar burada ağlıyor😢) çok şaşırdım, mucizeydi işte. Ve o mucize emsallerine göre önde gidiyor, tip fakt hoca öğrencileri ve başhekim yardımcısı hepsi birlikte incelediler ve kitap da bile bu kadar güzel göremezsiniz diyerek ultrasonda inceldiler. Bak imkansız diyen hocalar bile açıklayamıyor bu durumu. Kuzum allaha inan ve içinde istek olarak tut. Isteginden kimseye bahsetme, bu allahla senin aranda kalsın, ben öyle yaptım. Çünkü yüce allah ne zaman dünyaya göndereceği ruhun bedenini sana emanet edecek bilmiyoruz, Doğru zamanı bırakalım o takdir etsin. Naçizane hayatına güzel yüreğinle devam et, o sana gelecek. Uzun yazdim, kusura bakma, ama dayanamadım sen yazınca, üzülmeni istemedim. Allah’a emanet ol, rabbim yüzünü güldürsün, ben dua ettim senin icin, inşallah tez zamanda kabul olur ❤❤❤❤