Sinemya 22+2 de perinatoloji bölümünde usg de sağ akciğerinde sorun görüldü.(CCAM TİP2) Bu durumu yaşayan ya da bilgisi olan anneler lütfen yazsın.moralim çok bozuk bebek doğunca ameliyat olabilir doğum esnasında solunum sıkıntısı çıkabilir denildi.
Emelikon Sinemya bende şu an 19 haftalık hamileyim aynı sorundan müzdaribim inş sağlıkla kucağınıza bebeğiniz almışınızdır o süreçte daha sonra ne çıktı biraz bahseder misiniz acaba bana aminosentez önerdiler 😓
Sinemya Emelikon merhaba çok şükür sağlıkla yavrumu kucağıma aldım.doğuma son 4 hafta kala usg de kistler gözükmedi.dogumdan sonra ilk gün önlem amaçlı küveze aldılar. Tomografi çektiler akcigerinde yine lezyonlar görüldü takibi yapılıyor. Çocuk cerrahına kontrollere götürüyorum.kistler büyüdü mü küçüldü mü diye. Bana da kordozentez dediler ama yaptırmadım. Doğuma kadar perinatolojide takip altındaydım. İnşallah siz de sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz.
Emelikon Sinemya ya çok sevindim inş zamanla daha da iyi olur ben aminosentez yaptırdım henüz sonuçları çıkmadı doktor yaptırmamı tavsiye etti çok şükür bir sıkıntım olmadı inş sanuçlarım da temiz gelir sizin gibi bende kucağıma alırım bizde bir tane kist gözüküyor kalbi sağ tarafa itmiş dedi ama bilemiyorum çok huzursuzum sizin yazdığınızı görünce bir yazıp sormak istedim cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Sinemya Emelikon inşallah yavrunuza sağlıkla kavuşursunuz. Doğuma kadar doktora hep stres ve sıkıntıyla gittim ne durumda diye ama çok şükür sağlıkla geldi yavrum. Tabi bundan sonrası önemli.siz de perinatolojide takiplerinizi sürekli yaptırın.sizi çok iyi anlıyorum neler hissettiğinizi aklınıza takılan bişey olursa yazın yardımcı olmaya çalışırım.
Emelikon Sinemya artık doktora gitmek istemiyorum inanın korkudan bende şu an perineyoloji kontrolündeyim doğuma kadar bu stresle gerçekten çok zor 😥 inş sağlıkla gelir bebeğim sizde sağlıkla büyütün 🙏🏼❤️ gerçekten böyle başından geçen biri beni anlar samimiyetiniz için çok teşekkür ederim
Sinemya Emelikon ben de aynı şeyleri yaşadım ama kontrollere gittikçe bazı kişilerin durumlarının daha kötü olduğunu gördüm ya da konuştum çok çaresiz anne adayları vardı.perinatoloji zaten riskli gebe hepsi.kendimi hep öyle avuttum en azından çözümü var ameliyat olur.Allah beterinden saklasın… İlk bebeğiniz mi ? Şehir neresi ?
Emelikon Sinemya yok bir tane kızım var 7 yaşında onu gördükçe daha da çok üzülüyorum çok hevesli ankaradayım siz nerdesiniz. Evet baya kötü olanlar var ama işte insan düşünmekten de kendini alamıyor bakalım test sonucu ne gelecek
Sinemya Emelikon sağolun inşallah 🤲🏻 aklınıza takılan merak ettiğiniz bişey olursa yazarsınız. İyi akşamlar
Dilek1996 Sinemya meraba doğum yaptınız mı bebeğinizin durumu nasıl bize de size denilen gibi denildi obyuzden mrk ediyorum inşAllah iyidir
Sinemya Merhaba Dilek1996 merhaba ben doğum yaptım 2 aylık oldu bebeğim çok şükür. Doğuma 4 hafta kala usg de kist gözükmedi.fakat doğum yaptığım gün yenidoğan yoğun bakıma aldılar gözlem amaçlı.tomografi çektiler kist yine gözüktü. Şu an takipteyiz kontrollere gidiyoruz.3. ayında yine gideceğiz.insallah siz de yavrunuza sağlıkla kavuşursunuz.
Emelikon Dilek1996 akciğerde kist var denildi şu an kalbi sağa itmiş baskı yapıyormuş size ne söylenildi
Emelikon 22 haftalığım aminosentez önerdi yaptırdım ön sonuçlarım iyi geldi ama net sonucu 10 gün sonra alacam bütün taramalarım temizdi fakat böyle birşey söylendi kimisi geçiyor haftalar ilerledikçe diyor ama perinotoloji kontrolündeyim
Sinemya Emelikon merhaba tesadüf gördüm başınız sağolsun inanın o kadar üzüldüm ki… Allah size sabırlar versin Rabbim hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın. Diğer evladınıza çok güzel ömürler versin Allah.
Dilek1996 Emelikon anladım Rabbim şifa versin inşallah geçer kontrolden sonra geçip geçmedi ni yazar mısın
Emelikon Dilek1996 yazarım tabi size de çok geçmiş olsun sağlıkla alırsınız inş kucağınıza bebeğinizi 🙏🏼