Deniz089 Kızlar adetken ilişkiye girip hamile kalan oldu mu aranızda? Ben ilişkiye girmiyorum adetken ama bir konuştuğum kişi adetken ilişki yaşadığını ve normalde bebek istemezken hamile kaldığını söyledi. Ben de başkalarına da olmuşmudur diye merak ettim😀
mlsmrtgl Deniz089 Peki yumurtlama ne ara olmuş ? 🤦🏻♀️ Tutmayan yumurta adet ile atılıyorsa ve yumurta ile sperm döllenip bebek oluyorsa nasıl hamile kalmış acaba ? Üstüne görmüş olabilir. Önceki ilişkide gebe kalıp üstüne görmüştür . O öyle sanıyordur
06minigimym Deniz089 adetliyken ilişkiye girmenin ne kadar günah olduğunu farkında değilmiş o kişi sanriim
Sermec27 Deniz089 yani cok mümkün gibi gözükmüyor belki üstüne görmüştür ama nasıl içleri alıyor bu şekılde ilişkiyi adetliyken ilişki hem haram hem de saglık acısından iyi değil nasıl mideleri alıyor o sekılde bilemedim
Elmaveannesi Deniz089 adetken iliskiye girilmez bacımm. Hem dinen hemde sağlık açısından. Eşin mikrop kapabilir. Hem adet demek yumurta disariya atılıyor demek olmayan yumurta nasil döllensin 🤯
Deniz089 Kişilerin yargılanması için aşmadım bu başlığı, herkes kendi yaptığından,yaşadığından sorumludur ne de olsa değil mi? Sadece başına böyle bir şey gelen olmuş mu onu merak ettim😊 Sermec27 06minigimym
Asel61 Deniz089 öyle değildir canim islamiyetten yargılamıyorum kesinlikle ama o kişi belki bilmiyordur günah olduğunu siz uyarın hem.cok günah hemde çok sağlıksız diye bence de.onceden hamile kalıp üstüne görmüş olabilir
Pcoslubiranne Deniz089 bu kadar saçma bir şey olamaz herhalde.Döllenmeyen yumurta zaten adetle atılır vucuttan.Hadi hepsini geçtim.İçiniz alacak mi bu durumu.🤮
prensesim35 Deniz089 günah ya imkanı yok gibi görünüyor hiç deneyip o günaha girme bnce kısmetinde varsa Allah nasip eder
Azizesoran Deniz089 Merhaba adetliyken hamile kalınır mı bilmiyorum fakat ben üstüne adet gördüm. İşin dinsel boyutuna girmeye kalkmicam insanların tercihleri beni hiç ilgilendirmez. Adet sancısını azalttığı düşüncesiyle o dönemde ilişkiye girenler olduğunu okumuştum. Sevgilerle…
Humaninannesi20 Yargılamak haddime değil ama Allahın kuranda dahi kesin haram kıldığı bir durumdan meydana gelecek yavru ne kadar Allaha yakın ne kadar hayırlı evlat olabilir tartışılır..