Deletedmom417 Bu aralar geceleri uyuyamıyorum gündüzleri de sürekli uyumak istiyorum böyle mayışıyorum🙈ve aşırı halsizim sizde de varmi acaba🤔
AOD01 Deletedmom417 bende 35 haftalığım canım senin dedklerinin aynısını bire bir yasıyorum resmen gece tık uyku yok, sabah olsada uyusam diye düşünüyorum 😂 eşimin rahat uyudugunu görünce bide ona sinirleniyorum 😂😂 ahh şu hormonal dengesizlikler🤷♀️
Dilara60 Deletedmom417 gece belli bir saate kadar uyku yok 😂 sonra uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum maalesef gündüz de halsiz ve uykulu hissediyorum ama yine uyuyamıyorum 🙄 😬
Hilal93 Deletedmom417 evet hemde sıcakların artmasıyla daha da çok oluyor üstelik 4yaşınds kızım var biraz zorluyor beni yaramaz değil ama ne de olsa ilgi oyun bekliyor 🤦🏻♀️😊 Allah yardımcımız olsun valla içimdeki de ayrı kıpırdak kızçe şimdiden uyutmuyor geceleri Doğduğunda nasıl olur bilmiyorum 🤷♀️
Annesinin_prensesi AOD01 bende sizin gibiyim eşim uyuyunca diyorum oh sen uyu ben uyumadım diyorum 😂😂😂sabah 6 dan sonra uyuyabiliyorum
Asel61 Deletedmom417 geçeleri cok midem yanıyor saabahda 7 gibi uyuyabiliyorum ondan sonra uyusam aksama kadar uyurum 🤗😅