Asi123 34+1 günlük hamişim 5 dk da bir lavaboya gidiyorum Ben anlamadım bu işi su içsem meyve yesem yemek yesem otursam kalksam küçük abdestim geliyor ve cok aferdersiniz günde 5 kerede büyük abdestimi yapıyorum gece gündüz hiç farketmiyor
Kubosss123 Asi123 ben daha elimi yikamadan tekrar giriyom gene sen 5 dk çok bile duruyosun 😅😅 az kaldı tuvaletin önüne kamp kurcam
annecikk_ Asi123 bende ayni🤦🏻♀️ Dun diyestisyene soyledim cok su iciyorum dedim oda tuvalete gidiyosan sorun yok onemli olan icinde durmamasi dedi 5 dkkada bi cis cis cis ama yeter aldigimiz maas tuvalet kagidina gitti valla 😂😂🙈🤦🏻♀️
Asi123 annecikk_ kuzum ben cok fazla su da içmiyorum kii tuvaletin kapısının önüne yatagı yorganı getirip orda sabahlıcam
Emrinee Asi123 bende çıkamıyorum ..eşim dalga geçiyor hatta bez bağla falan die 😒 bir yere rahat gidemiyorum hiç
Hatice1_ Asi123 ay ben de daha 10 haftalık hamileyim ve aynı senin dediğin gibi oluyor 🥺 Allah hepimize yardım etsin afiyet versin🤲🏾 Analık ne zormuş rahme düştüğü andan itibaren meşakkat başlıyor 😊