Senaaagl Kızlar merhaba ben kadın doğum doktoru arıyorum gop da öneri de bulunabilir misiniz Avrasya da olabilir
Yenibebekyeniheyecan Senaaagl medical parkta Şeyma Araz bide Bahar ergen var piazza alis veris merkezinin önünde kendine muayinane açtı eskiden oda medical parkta çalışıyordu bu 2 doktorun üstüne doktor tanımam
Seval22 Senaaagl avrasyada Atilla Okura gidiyorum çok memnunum ayrıntılı ultrason bakar gibi bakıyor kaburgalarına kadar gösteriyor renkli ultrason açıyor en önemlisi eşimide içeri alıyor 3 hastane değiştirdim en çok burda memnun kaldım
Fatma373737 Senaaagl yengem normalde riski var ve sezeryan sonrası normal Doğum yapılır demiş ama yengemin baya 12 sene geçti sezeryan üstünden Öneri ile gidiyor memnun kalan varmış
seymaabyk Ben Avrasya hastanesi Ebru Coşkun a gidiyorum çok memnunum ne var ne yok hemen teşhis edip söylüyor ve sezeryan doğuma karşı bi doktor çok zor bi durum olmadığı sürece sezeryan yapmıyor.
Gkkk seymaabyk merhaba asya hastanesi mi? Avrasya hastanesinde mi? Ebru coşkun doktor. İnternette özel asya hastanesi diye çıkıyor da
gmzzbhrr Gop kadın sağlığı merkezinde nefize hanım var ben çok memnunum tavsiye ederim ama yüzyıl üniversitesi hastanesinde doğum ücretleri yüksek olduğu için orda devam edemeyeceğim sanırım
seymaabyk gmzzbhrr Gop kadın sağlığında Ahmet bey diye doktor var onun çok met ini duydum. Sigortalı 130 Sigortasız 150 doğum fiyatını sormadım ama paketleri var uygun diyorlar
gmzzbhrr seymaabyk evet Ahmet beyi biliyorum ama nefize hanım normal doğumu yüzyıl üniversite hastanesinde yaptırıyordu hastanenin doğum fiyatları bana biraz pahalı geldi Avrasya hastanesindeki doğum fiyatları nedir bilginiz var mı
seymaabyk Senaaagl evet veriyor Herhangi birşey olursa ara diyor kartını vermişti yazıyordu numarası. Asya nın numarasını yazdım iletişim kurabilirsiniz