Semrafiratgokbudak Biraz sohbet edelim mı anisler biz 17 haftaligiz yarın 4lu testimizz vvar sizde durumlar nasıl🌼🌼
Motherhood Semrafiratgokbudak Merhaba☺️ Bizde 15 haftalığız herşey düzgün devam ederse inşallah Şubat 14 doğum 💗
Tubasahra Semrafiratgokbudak bugün itibariyle 16 haftaligiz 4. Bebeğim çok zor geçiyor doğum için gün sayıyorum .
Begm Semrafiratgokbudak bende 17 haftalıgim canım test yaptırmadım gerekde duymuyorum ulturason dan bakıldı kalp akımına bebeğe beynine cinsiyetini söyle öyle
Cicek33 Bizde 16 haftalığız 🙏🏻💕 ikili taramada sorun olmadığı için doktor dörtlü taramaya gerek duymadı . Detaylı ultrason söyledi bir tek
Semrafiratgokbudak Cicek33 hm benimkinde bişey yüksek çıktığı için 4lu test istedi hayırlısı olsun bakalım 🙏😊
spaceship 17+5’teyim ben de 😊 2 gün önce kontrolüm vardı, 3lü taraması yapıldı… 4 hafta sonra detaylı ultrason var bakalım
Urazim2021 19 haftalığız bizde 😊 2 li taramada sorun çıkmadığı için 4 lü tarama testi istemedi doktorumuz. 21 eylülde detaylı ultrasonumuz var 💙👶
Guni1- Urazim2021 bende 19 haftalığım ve benimde 21 eylülde detaylım var böyle tesadüfler çok hoşuma gidiyor 🤗😊
Aysoo Semrafiratgokbudak 19-20-21-22 haftalarda alınıyor detayliya sanırım ben hala ne hastanede ne de doktorda karar kıldım valla
aylinsss Kızlar 17 haftalığım diyorsunuz ya o nasıl oluyor 17+ 1 mesela 17.hafta mı diyoruz 18.hafta mı 17 dolduğu için 18 diyorlar
Semrafiratgokbudak Motherhood amin inslh canım♥️🌸tek dileedigimiz hayırlısıyla kucağımiza almak evlatlarimizj
YaseminGg Motherhood bende 15 haftalık hamileyim ama sizin nasıl 14 şubatta doğum oluyor anlamadım 🙈🙈
bsrultrk Merhaba,bende 19+2 deyim :) çalışan annelere sorum olucaktı 37. Haftada izin alınıypr ya mesela o 11 ocak mı oluyor benm icin bu hesapları doğru yapamıyorum :(