Cansucasalin Kızlar meraba!🌟 gebelıkte kan ilacı olarak gyno Ferro sanol kullanan oldu mu kaç haftalıksınız ve progestan kullanmaya devam ediyormusunuz hala ?👣
Esmakoksal Cansucasalin ben suan kullanıyorum 5 haftalık hamileyim doktorum herhangi bir sorun olmaz dedi
Aknkbr Cansucasalin gyno ferro ben kullanıyorum hala 33 haftalığım progestana 20 haftada bıraktım ama kişinin bünyesine göre bebeğine değişiyo
Aknkbr Cansucasalin gyno ferro ben kullanıyorum hala 33 haftalığım progestana 20 haftada bıraktım ama kişinin bünyesine göre bebeğine değişiyo
Tubasahra Cansucasalin 15. Hafta gynoferona başladık 12. Haftada progestan ve magnezyum kullanıyorum.
Cansucasalin Aknkbr Demir ilacının yan etkisini gördünüz mü peki ? 😌 ve kişinin bünyesine göre değişen nedir onu anlamadım 🧐
Aknkbr Cansucasalin yani ben hala kullanıyorum ama senin doktorun sana gerek görmez ise bıraktırabilir demek istedim hayır bi yan etkisini görmedim 🤗
yaseminguneri 20+4 teyim gyno ferro sanole yeni başladım progestanı da yanlış hatırlamıyorsam 14. Haftada bıraktım. Bi de ayrıca decavit kullanıyorum. Gyno ferro sanol kabızlık yapıyor biraz
Cansucasalin yaseminguneri progestanı gebelıgın sonuna kadar kullanan annelerimiz varmıdır acaba merak ediyorum 🥰bana da bu kan ilacını verdi demekki bol bol su içeceğim cunku normal de de kabızlık sorunu cekiyorum teşekkür ediyorum canım :)
Cansucasalin Aknkbr ben gebelıgımın basında kullanmıştım bacak aralarımda rahmın büyüdüğünden dolayı çok agrı oluyor o yüzden verdi bana 🥰
Tubasahra Cansucasalin yok bırakmadım erken doğum riskine ksrsi başladım kızım 32 haftada doğmuştu önlem amaçlı belirli bi tarih vermedi
Cansucasalin Tubasahra bana da doktorum verdi progestan o zaman doğuma kadar kullanılabilen bir ilaç ☺️