kardelen214 mugecelikkol canım benim araştırdıgım kadarıyla adete yakın dönemde oluyor çünkü döllenme yumurtlamada olursa yerleşmede zaten bebegin rahme tutunması ancak o günlere denk gelir.
mugecelikkol regl on gün gecikti ve çok hafif pembe akıntı gibi kanamam geldi testte negatif çıkıyor kan tahlili daha yaptırmadım
mugecelikkol kardelen214 yok canım hiç çıkmadı geç döllenme olabilir bekle dediler bekledim yarın kan vericektim bugün hafif pembelik gördüm sancımda var hafif hafif
kardelen214 mugecelikkol dinlen uzan fazla hareket etme yerleşme olabilir ama adette olabilir kendini iksine de hazırla sonra hayal kırıklığı olmasın ben kendimden biliyorum aynısı oldu bende çok üzüldüm ama inşallah seninki gebeliktir
ogrencianne35 benim de yumurtlama tarihi haftamda kahverengi alıntı şeklinde geldi 2 gün geçti regli test yaptım çıkmadı
mugecelikkol ogrencianne35 benimde testte cıkmadı 5 gün geçti şuan pembe lekelenme olmuş acaba olablrmi dedim 🙏🏻
kardelen214 mugecelikkol akıntının ne kadar geldiği ve yoğunluğu önemli devamlılığı var mı yoksa sadece peçeteye silince az mı
mugecelikkol kardelen214 bir iki damla idrarımla geldi peçeteye sildim sonrasında idrara çıktımda yoktu
kardelen214 mugecelikkol hayrlısı olsun gebelik olabilir dediğim gibi zaten eger adetse bugün yarın sökülür inş gebeliktir