Aloneanqel 18 haftalığız , 1 haftadır geçmeyen mide bulantım, karnım ağrım var. Üşüttüm mü acaba havalardan yoksa normal mi ?
MYstryy Aloneanqel 16+2 gunluguz ama benimde yaklaşık 3 4 gundur surekli mide bulantisi uyku hali ve yorgnluk var. Sanirim havalardan.. mevsim gecisleri biraz boyle oluyor
Aloneanqel MYstryy ayy evet ya uyku basıyor gündüzleri birde o da var. Demek ki havadan sağol canım benim 🙏🏻😊
sue92 Vitamin, demir hapı fln kullanıyo musunuz? Ben vitaminlere başlayınca bulantılarım da oldu. Kahvaltı sonrası özellikle.
Aloneanqel sue92 3 haftalıkken öğrenmiştim hamile olduğumu. O zaman dan beri vitamin ilacı kullanıyorum 1 aydır da kan ilacı kullanıyroum kuzum
sue92 Aloneanqel folik asit fln kullandım ben de. O zamanlar olmuydu ama kalsiyum magnezyum demir ilacına başlayınca oldu bende.
Aloneanqel sue92 yaa 😧doktoruna söyle istersen. Benim enfeksiyon ilacım öyle yapmıştı kesti doktor ilacı. Ama benim ilaçla alakalı değil şuan. Sabahları üşüyerek uyanıyorum üstümü açarmışım uyurken üşüyünce kalkıp örtüyorum sanırım ondan. Eşim de yok yurt dışında görevde. O olsa az bakardı bana 😐😐
sue92 Aloneanqel doktoruma söyledim, o da normal olduğunu söyledi. Yapacak bir şey yok artık, geçici süreç☺️ Öyle çok bir rahatsızlığım yok şükür