buseyusuf27 Bbcerus normal cnm bızımde sürekli 180-170 di kalp atısı daha sonrakı haftalarda düzene giriyor suan büyüme asamasında ve vücut kan pompalıyor zamanla düzelir o mrk etme sıvı dedıgınde kist olabılır bnmde var skntı olmadıgını soyledı doktor
Bbcerus buseyusuf27 bir de sıvı böyle yuvarlak torba gibi değil canım karın çevresinde çok ınce bir şekilde görünüyor
busratunk5 Bbcerus çünkü benim son 1 ay kala tansiyonum yükseliyordu sebepsiz. Ve bu kalp atışını etkiliyordu takipteydim
aykhmedlee Bbcerus doktorlar umutlandirmamak ichin oyle yaparlar bir azcik risk gordukleri an merak etme stres yapma iyi olucaktir inshAllah
busratunk5 Bbcerus tansiyonlar ilgili ise sorunun doktoruna bildir o seni kardiyolaga yollayacaktır ben gittim 1 gün boyunca tansiyon holter takıldı kalbime bakıldı şükür herşey temiz çıktı tansiyonumda 1 gün boyunca normal seyretti
aykhmedlee Bbcerus bende 12hafta 4gunde 165 chikti ikili testte doktorum hershey iyi dedi ama 180e kadar normal diye duymushtum yinede doktoruna bi danish canim
Bbcerus aykhmedlee doktor hep olumsuz konuştu kesesi de küçük o yüzden fetal DNA ya gönderecek kan testi bir de ölebilir de diyor kalbi durabilir falan dedi sağlıksız gibi dedi çok üzülüyorum