Calisfadile Mrb ben 32 haftalik hamileyim doktor da kilosuna göre 38 hafta lık hamilesin diyor bi kaç gündür adet sancısı gibi sancılarım var normal mi
Mihrimah41 Calisfadile kilosu 6 hafta önde mi 🤭 siz aileniz filan çok mu kilolusunuz hiç böyle fark duymamıştım. Umarım bebekte bi sorun yoktur şeker gibi çünkü ciddi bi fark
Calisfadile Mihrimah41 çok şükür ailede kilo sorunu yok ilk hamileliğin olduğu için son adet tarihimi falan bilmiyrm önceden dış gebelik gecirdim ameliyat oldum
Asi123 Ben 34 haftalıgım bebegim 2248 gr 3-5 gün geride ama sizin gibi minyon olcak dedi birde 5 yasında kızım var oda minyon genetikte olabilir ama sizinki
durununannesii Calisfadile 2.5 kilo 35 haftayla uyumlu bi kilo 2-3 hafta ileri geri olmasıda bi sorun teşkil etmiyo doktorunuzun kafası karışık galiba 38 haftalık bebek 3 kilo ve üzeri olur genelde
Mihrimah41 Calisfadile o zaman kesin adet tarihi yanlış hesaplanmış canım çünkü bu kadar fark olması mümkün değil ya da ciddi bi sağlık sorunu olmalı
Asel61 Calisfadile 38 haftalık 2 buçuk kilo normalde 33. Haftalarda oluyor ama isterseniz başka bi doktora daha gidin ikinci görüş için 33. Haftada benimki 2 bucukdu 37 de 3 buçuk du
Seda27 Bende de aynı sorun var geçen hafta hastaneye gittim ben 33 haftalık biliyorken meğer 36 haftalık olduğunu öğrendim şekerim de yok anlamadım ilk ultrason kagidimi istedi bir hafta onden gittiğini biliyordum ama bu kadar fark benide meraklandirdi.
Eceunverkanra Calisfadile Bence siz muhtemelen son adet tarihinizi yanlis hatirliyorsunuz ya da ustune adet fln gormus olabilirsiniz. Cunku 6 hafta cok ciddi bir fark hic duymamistim.
Bircanaydin Doktor abartmiş 6 hafta olmaz iki hafta öndesiniz yani dogal bide 38 haftalik bebek 3300 olur normalde
Emineerd Calisfadile 34 te gittiğimde 2500 kiloydu doktor haftasıyla uyumlu dedi nasıl 38 le uyumlu oluyormuş kilosu 🙄