HGa Hanımlar yardımınıza ihtiyacım var. 2 hafta önce covit pozitif olmuştum süreci evde ilaçsız geçirdim. Karantinam bitti. Bugün kadın doğum doktoruma kontrole gittim . Korona sonrası bebeğimde 3 haftalık gelişim geriliği oluşmuş yaşayan var mı. Neler yemeliyim nasıl toparlamalıyım bu geriliği kan sulandırıcı iğne ve vitamin takviyesi başladı …
Haticekaya0 HGa canım bende pozitifim Bi süre yemek yiyemedim benide korkuttun şimdi bugun 5. Günümüz karantinada 10 haftalık gebeyim korktum şuan 😥😔
Korkmaz1804 HGa 14 gün süreçten sonra negatife döndünüz mü acaba bugün benimde 14. Günüm merak ettim negatif görmeden doktorumada gidemiyorum
Reyyan34 HGa canım bebeği besleyen şeyler kaşar peyniri muz ceviz gibi şeyler hergün 2 yumurta haşla ye biraz beslenmene dikkat et meyve tüket çok yorma kendini toparlar inşallah
Bgmky HGa bende yaklaşık 1 ay önce hastanede tedaviyle geçirdim bana da gelişim geriliği olabilir dedi doktor ama tedavim bitip karantina sürem geçince hemen kendi kadın doğum doktoruma kontrole gittim. Çünkü detaylı ultrasona girmem gerekiyordu. bebeğim başından beri 1,5 hafta kadar önden gidiyordu çok şükür aynı şekilde devam ediyordu bi sıkıntı çıkmadı. Bol su iç hergün ceviz badem fındık içi ye. Beslenme çok çok önemli. Hastanede kalırken bile oranın yemekleriyle kalmadım eşim sürekli hastaneye yemek taşıdı. Kötü düşünme Allah’ın izniyle düzelir yeniden.
HGa Haticekaya0 kötü düşünme canım . Benim hamileliğim biraz yüksek 33. Haftadayım bebeğin gelişiminin en hızlı olduğu dönem belki bu sebeptendir. Zorla kendini canım istemiyor diye yememezlik yapma korona kanda koyuluk yapıyor oda plasentayı etkiliyormuş
HGa Korkmaz1804 evet canım negatif oldu arayıp test rica ediyorsun yada hastaneye gidince yapıyorlar hamile olunda öncelikli oluyor
HGa Reyyan34 toparlar değil mi çok korkuyorum dua et benim için inş toparlar 🤲🏻 Bir şey olacak diye çok korkuyorum
HGa Bgmky inş canım ne güzel sağlıkla atlatmışsın. Bu süreçte çok meyve yemeğe çalıştım ama tat ve koku kaybı olduğu için mi böyle oldu bilmiyorum. 3 haftalık bir geriliği kapatabilir miyim 😔
Shr1530 HGa canım aynısı benim başıma geldi ben 35 gün yatakta ilaçsız geçirdim bebeğimde gelişim geriliği oluştu marul yeşillik kaşar ceviz fındık kuru üzüm muz ballı süt bu tarz şeyleri çok fazla tükettim maşallah bebeğim bayağı gelişti çok şükür🤲🏻
HGa Shr1530 oh çok şükür 10 gün benim için çok kritik dedi doktor 10 gün çok beslenmene çok dikkat et dedi
Busrakolas10 Tahin pekmez kesinlikle çok işe yarıyor ben kilosu az biraz kilo alsın diye yedim şimdi 3500 oldu 2100 falandı başladığımda yaklaşık 12-15 günde
Antalya_07 Canım bende geçirdim ve bebek ultrasonda 2 haftada 100 gr almış dedi doktor bende çok taktım kafama şuan 38. Haftamdayım ve bebeğim 3700 sakın canını sıkma ultrason cihazında bile yanlışlık olmuş olabilir, kaşar peynir ye ceviz tahin pekmez yiyebilirsin ben o dönemde baya tüketmiştim
HGa Antalya_07 tek ümidim o ama suanda 3 haftada sadece 100 gram almış gözüküyor en son gitttiğimde 1780 di şimdi 100 gram artmış 😔
RuzgarsMommy Süt kaşar yoğurt kuru yemiş et balık tavuk sebze ye canım hemen toplar inşallah Bol bol ceviz badem kuruyems ye