gdsiday busratunk5 2. Çoçuğunuz mu şimdi ? İlkinde mi yaşadınız bu yanılmayı bende özelde erkek devlette kız ama ben bişi gmedim onlar dedi , son gittiğimde de bebek göstermedi detaylıyı bekliyorum, ugs paylaşma imkanınız var mu
Eylul58 zeyno_gr Ben 15 haftalikken gitmiştim erkek dedi😄😄 Şuan 18 haftalik olcaz 2 hafta sonra detayli usgmiz var insallah bakalım ne çıkacak orda 😂 Okuduğum kadariyla detayliya kadar beklenilmesi öneriliyor, sağlıklı olsunlarda 🥰
2inciannelik Mernana yaaa bana Umut oldu resmen bu dediğiniz benim de değişir mi acaba https://resimyukle.io/r/lRQ7WWOO5j
2inciannelik 2inciannelik ikinci erkek bebeğinizin olacağını öğrenince neler hissettiniz bu konuda çok doluyum da ben kendime moral verecek şeyler arıyorum . Bir oğlum var ikincisi de erkek geçen hafta öğrendim kendimi Kıza odaklamıştım çok şaşkınım hala alışamadım erkek fikrine 26Merve
26Merve 2inciannelik Rabbimden hayırlı evlat istedim kuzum .. Bende 2. çocuğumun kız olacağına o kadar emindim ki hala da bazen yanılma olmuş olabilir mi diye düşünmüyor değilim .. Sonra düşünüyorum bana dünyalar güzeli bir kız evlat karşılığı oğlunu verirmiydin deseler ne yapardım diye .. Saçının telini degismezdim.. Evet kız erkek kavramı mutlaka var ama evladın kızı erkeği yok haftam ilerledikçe daha iyi anladım . Şuan 36+2 yiz ve ben Yiğit Aras imi sabırsızlıkla bekliyorum… Bu konuyla ilgili kalbimin titrediği tek yer büyük oğlumun kız kardeş isteği.. Dayıları da oylelermis biz hep çok kiymetliydik abilerime .. Kendini anneligine odakla cinsiyetlerine değil.. Rabbim emanet veriyor bu canları bizlere o kadar çocuk sahibi olmak isteyip olamayan anne varken bize lütuf eden Rabbime şükürler olsun 🤲 Ha doğumda kız verseler elime sevinmez misin de dünyalar benim olur tabiki de ama Oğlum olacak diye de mutsuz değilim ☺️
Menekseyorulmaz Eylul58 asıl erkek diyip kız çıkan çok fazla arasına kordon giriyor ellerini sokuyorlar ve doktorlar onu cinsel organı zannediyor 🤣 bebek cinsel organ gelişimini 16 haftada tamamlıyor. Ben 16 haftaya kadar hiç sormadım doktora da asla soyletmedim 🥰🌺 17bucuk haftada falan öğrendim ablası 😍 en güzeli en temizi 16 haftadan sonrası 🌺 tabi insan merak etmiyor değil anlıyorum ama erken ogrenmek kesin çözüm değil zaten gördüğünüz gibi annesi 🤰🥰🥰
Momlife1 Merhabalar bende 14 haftalık hamileyim doktorum 2. Kızım olacağını söyledi çok mutluyum Rabbim herkesin gönlüne göre versin kızımın kız kardeşi olsun istemiştim hep renkli ultrasona kadar kızım diye sevecegim umarım bir değişiklik olmaz 🙃