Serpil55 Babyy_kiss gördüler bende gördüm gayet net kordon felan değil di yani sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah ❤️🤲👶
Anneee-1334 Bana 14 haftada bir doktor %80 erkek dedi iki gün sonra başka doktora gittim o da bacak arası boş kız dedi bende muallakta kalanlardanım
momysgrl https://imgyukle.com/i/xpXFIb hafta kızdı, 15. Hafta erkek. Kordon olma ihtimali var mı? Cidden anlayan biri bakabilir mi lütfen 🙏🏼
Eylul58 Eslina175 Allah bağışlasın canim 😊 Bizie bi tahmin yapti tabi ama erken daha bakalım ne olacak sonuç merakla bekliyoruz😍
busratunk5 Bir_prensesannesi58 ben anlamam hani bakmadım da 4 kere erkek dendi ama detaylıda kız çıktı ve kızım oldu
Tubasahra Kubos_36 hadi ya doktorun ünvanı ney peki ? 😅 busratunk5 hadi ya peki bebeği sizede gösterdi mi bak burada şeyi die 🤭
Havagul Haftada erkek dedi 33. Haftadayım hala erkek diyorlar. Bide ben her gidişimde tekrar tekrar soruyorum 😅 doktor en sonunda pipisini gösterdi drdi bak erkek değişmez artk sorma dedi artk sormicam 🤭😅😅
Mahbuss Eylul58 13. Haftada erkek tahmin etti 17. Haftada kız gibi duruyor dedi 😀 salı günü detaylıya gireceğim artık kesinleşir bebek izin verirse
Ceylans gdsiday evet bana 12,16 da kesın erkek dedı 17 dede baya net ultrason fotosunverdı detaylıdada erkek dendi