ozlem0643 Kızlar bir kere acillik oldum prilam dr kullanıyorum istifra ettirmiyor ama bulantılar devam şu saat oldu hiç bir şey yiyemedim Yiyemiyrom her şey kokuyor midem kaynıyor benim gibi olan varsa bana yardımcı olsun hayatımdan bezdim artık
Biricik93 ozlem0643 14 haftasina gibi boyle olacaqsin ablam..sonra yeyeceksen az az inşAllah…hayatinan bezme cunki bebeyin icin bu zulume katlaniyorsun hep boyle duşun..Ben 2 aydin et yemiyorum iyreniyordum..14 hafasindan sonra yemeye başladim cunki cok halsiz kilo vermişdim..yureyin isteyen şeyleri ye mutlaka ye sen yemesen bebeyin senen qida almaz😊🥰
Safiyecicek ozlem0643 Canım vitamin falan kullanıyosan korkma bebek zaten 3 aya kadar çok az besleniyormus bizden bende hiç süt ürünü tüketemiyorum şuan dondurma bile yiyemiyorum sanki içindeki süt kokuyo gibi geliyo doktora sordum o da 3 aya kadar senin depolarindan beslenir dedi kendini sıkıntıya sokma canının istediğini ye dedi
ozlem0643 Biricik93 hiç bir şey canım istemiyor gerçekten 😣bende zayıfladım hamile değil sanki hastayım