klebsiella Epidural igneside spinal gibi mi peki yani sakat kalma vs riski var m acaba? Merak ediyorum. Benim bel fitigim var olabilir miyim
ElaDemir Hanımlar bence epidural Doğuma gerek Yok.çünkü sancı sıklaştığı zaman zaten Doğuma giriyoruz.allahın izni ile 20 dakka filan sürüyor,onun için bn tavsiye etmiyorum.neden derseniz benim arkadaşım yaptı ama diyorki daha sancın gelmeden gidiyorsun onu ayarlamak zor.yada sancım gelirse o iğneyi vurdurmanın bi anlamı Yok
2prensessannesi ElaDemir 20 dk mi???? İnsanlar saatlerce sanci odasinda dogumhanede ne cileler cekiyorr keske 20 dk olsa
2prensessannesi ElaDemir 4 cm acikliga kadar sanci cekiyosun .zaten asil sanci ordan sonra basliyor ve sadece sanci degil asil is dogum da. En zoru
Zeytin ElaDemir nst ye bağlı tutuyorlar sürekli kontrol ediliyor sancı ve sık açılmaya bakılıyor. Üstelik sancı yoksa suni sancı veriliyor ama epiduralin etkisi ile o da hissedilmiyor. Sancı olmadan Doğuma alamazlar ki çocuk nasıl doğacak
Tolsel Esraabrklu amin bende de 4 tane var da 21 gün oldu gayet iyi şimdi de iyice unutucak mıyım bilmiyorum
NilayT Günlerdir uyuyamıyorum, sürekli ağlıyorum. Bu doğum korkusu ne kötü bir şeymiş... özellikle de doğumdan sonraki dikişlerden korkuyorum. Yürürken, otururken, yatarken nasıl olacak diye. Böyle giderse sezaryen olmak istiyorum diyeceğim doktora. 🙁
burcuali38 NilayT Fatma GlerSelukErkenez adeslarud Funiy NilayT Selam kızlar ben 44 gün önce epidural normal doğumla dünyaya getirdim kızımı.İstediğinizi sorun cevaplayayım inşallah korkularınızı yenmenize yardımcı olabilirim.Ama kesinlikle tavsiye ediyorum yani epidurali çünkü gerçekten hiç acı sancı kalmıyor kuş gibi oluyorsun sadece ıkınma hissi geliyor onunla doğum yapıyorsun
Fatma burcuali38 epidural her durumda etki etmiyor diyorlar bilginiz var mı? Siz mi talep ettiniz? Birde etkisi ne kadar sonra geçti
Melikeyesil burcuali38 ikinma siddetini hissedemiyorsun bu sefer bebegin bogulma tehlikesi olabiliyor denildi bana dogrumu acaba boyle seyler . Siz ikinma siddetinizi hissedebiliyomuydunuz
burcuali38 Fatma ben hastaneye gittiğimde 3cm açıklık vardı ebeler teklif etti epidurali duymuştum ama o ana kadar ben hiç epidural olmayı düşünmemiştim teklif edince kabul ettim 4cmde yaptılar iğneyi etkisi 3 saat sürüyormuş.İğne yapıldıktan 1saat kadar sonra bende yeterli açılma oldu iğneden sonra çok hızlı ilerledi açılmam.Profilimden doğum hikayemi okuyabilirsin canım ordada anlattım detaylı bi şekilde
burcuali38 NilayT ilk birkaç gün illaki acısı oluyor canım dikiş sonuçta.Ama sezaryen gibi işlerini hareketlerini kısıtlamıyor her işini kendin yapabiliyorsun ben 3.gün evimi tek başıma temizledim dip köşe.Bebeğime bakmakta hiç zorluk yaşamadım karnında dikiş olmayınca rahatlıkla emzirebiliyorsun bebeğini