Mercimeginannesi123 Kızlar özür dileyerek yazıyorum büyük tuvaletimin rengi bikaç gündür bildiğiniz simsiyah ilk defa böyle bişey yaşıyorum cok tuhaf geldi ama kan ilacına bağlıyorum bu durumu yaşayan var mı dogru mu yorumluyorum yoksa doktora gitmeli miyim sizce?
buseyusuf27 Mercimeginannesi123 gyneferon yapıyor cnm decavıt de yapıyor kullandıgın ılacla alakalı kan ılacı sonucta korkcak bısy yok bnde korkmustum ılk zamanlar esım saglıkcı korkck bsy yok normal demıstı alıstım 😁
ilknurosman Mercimeginannesi123 kan ilacindan dolayi canim bende kan ilacina basladiktam sonra oyle oldu korktum bende doktoruma sordum korkma normal kan ilacindan kaynakli dedi hatta ondan once kalp doktoruma gitmistim oda ilac vermisti ona slrdum bnm ilaclar yapmaz kadin dogumcun kan ilaci verdiyse o yapmistir dedi ve sonradan ogrendimki kan ilacindanmis bi sure bu boyle devam etti bende 2.ci kutu bitmek uzere daha yeni yeni o siyahlik gecmeye basladi bende bazen hala oluyor
Zeynep_cagdas Kan ve decavit yapıyor canım. Mesela ben kilo aldırıyor diye decaviti içmeyi bıraktım kan ilacını hala içiyorum. Decaviti bırakınca normale döndü.
Mercimeginannesi123 buseyusuf27 insan herşeyden tedirgin oluyor haliyle 😂 tesekkür ettim içim rahatladı 🥰
Zeynep_cagdas Mercimeginannesi123 benim de kan ilacım ferrum ama kilo yapmıyor canım. Decaviti bırakınca kilo almam durdu benim 😂
Mercimeginannesi123 ilknurosman doğuma kadar kullanacak mıyız bu kan ilacını? Tesekkür ederim bilgilendirdiğin için bu arada ☺️
ilknurosman Mercimeginannesi123 rica ederimm canim doktorum bana birak demedigi icin devam ediyorum ben zaten suan 37 haftaligim sen onu kendi doktoruna bir sor istersen herkesin bunyesine doktoruna gore farklilik.gosterebilir
Belinay_AliEge Çok afedersin ama hamilelik boyunca siyah yaptım 😄 yani kakamin rengini doğumdan sonra gördüm ilaçlardan oluyor kuzum 😊🤒