afrasil sorun olmadı canim ama sen mesela 1 hafta boyunca sogan suyunu kullan daha sonra 1 haftada maydonoz suyunu kullan yani ikiside etkili bi çözüm tadına dayanabilirsen ikisinide saat arasiyla içebilirsiniz esimin yaptığı macunun içinde şunlar vardi oncelikle 1 ay boyunca kullanabileceği miktarda bal aldı ve bal in içine Antep fıstığı fındık fıstık badem bunlari robotlar geçirip toz haline getirip balin içine katsın böyle kati bi kıvam alcak aldiginz kuruyemise gore balida üstüne ekleyebilirsiniz kop koyu olcak macun seklinde olcak sabah aksam yesin ama keciboynuzu cok önemli kaynamış suyun içine parçalar halinde kırıp atin ve 5 dakika da o sekilde kaynasın sonra ağzını kapatın çay gibi demlensin soguk yada ılık olunca içsin bomba gibi olur sperm gücünde cok fazla etkisi var erken bosalmada sperm kalitesinde vs şeylerde cok değerli ürünler birde hamile haberini alana kadar meryem süresini oku canim benimde olmuyordu iltihap kist enfeksiyon 1.5 sene istedik 1.5 boyunca korunmadik hic bisekilde ama olmadı kürleri suları denedik sonra ben adet bitimi hemen meryem suresini okumaya başladım 1 gün bile aksatmadan her gun okudum hamile kalmışım ben kuran okumaya başladıktan 15 gun sonra oysaki 1 aylikti öğrendiğimde hayla daha devam ettiririm hersey dua üstüne herseyin hayirlisini iste meryem suresi cocuk isteyenler için etkili bi dua zaten hersey dua ustune rabbime yönel niyetini et ve hergun oku insallah en kisa surede evlat sahibi olursunuz rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın cok zor bekleyipte olmamasi rabbim yüzünüzü güldürsün siz ve sizin gibi evlat isteyen ailelerin🙏🏻🙏🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤❤hakkınızı helal edin uzun yazdım