bltern1 Ben progestan kullanıyorum bende aşırı baş dönmesi halsizlik yapıyor midemi bulandırıyor normal mi sizdede oluyor mu?
fndk_06 bltern1 ağızdan alınan progesteron öyle yapıyor malesef 😔 ben vajinal kullanmıştım doktorum vajinal daha iyi olur demişti
Balfeman bltern1 Doktoruna danışıp vajinal kullanmak istediğini söyle uygun görürse vajinal devam et. Doktorum vajinal kullan diğerinin çok yan etkisi oluyor dedi ve vajinal hic bir etki yaşamadım.
Tubasahra bltern1 Evet bendede aşırı baş dönmesi yapipr doktor vajinal almamış önerdi kana karismiyormus yan etki yapmaz dedi
Ssburcu bltern1 bana da doktorum gece uyumadan önce iç sersemlik yapiyo dedi. Gündüz bı problemim yok
bltern1 Ssburcu bende aşırı baş dönmesi mide bulantısı yapıyor sersemletiyor ne zaman bırakılıyorki bu ilaç ya
Ssburcu bltern1 artık hangi problemle baslattiysa doktorunuz 9 ay kullanan da var.Ben de iki güne kontrole gidicem bakalım ne diyecek depresiflik de yapiyo diye kullanmak istemiyorum
Cskn99 Kızlar bende protestan kullandığım halde kahverengi akıntım devam ediyor çamur gibi bu durumu yaşayan varmı aranızda normal mı sizce
Tuagca bltern1 ben ignesi ile hapini kullaniyordum evet cok fena yapiyor ama bebegin sabit kalmasi icin kullanmak gerekiyor