Zeynep_cagdas AZE62 Allah razı olsun canım, iğne yaptı bir de progestan verdi ama çok tedirginim rahatlamaya çalışıyorum ama evlat😢😢 düşünmediğim bir saniyem yok😢
AZE62 Zeynep_cagdas doğru ben seni çok iyi anlıyorum ama lütfen çok düşünme. İyi düşün iyi olsun. Ayaklarını gün içerisinde biraz yüksekte tut. Bide mutlaka dinlen iş yapma 🌸 geçecek merak etme sabırlı ol bol bol dua et ❤️ Rabbim yardımın olsun
Snszasla AZE62 hareketle de geçmiyor malesef canım 🙄 o yüzden mecburen dayanacağız sanırım bu ağrıya 🤷♀️
AZE62 dlkgndgn10 vallahi çok hareket edince de inanılmaz bel ağrısı çekiyorum ben hiçbir şey anlayamadım bu gebelikten 😁🌸
dlkgndgn10 AZE62 ahahah inan bazen bel ağrısından koltuktan kalkamıyorum. İnşallah sağlıkla doğsunlarda, bu günlerde geçer 💙🧿
Tugbaali AZE62 18 haftalıkken başladı bende şuan çok daha fazla 35 haftalığım.. corap giyerken bile sag bacagımı zor kaldırıyorum ben
Sevvalmina AZE62 neredeyse 16. Haftadan bu yana o ağrıyı çekiyorum canım tam bacakla genital bölgenin birleşim yeri. Özellikle sabahları yataktan kalkarken ve gece yatakta dönerken ordan küt küt ses geliyo ama normalmiş