yamacalimoms Kızlar 1 haftadır uykusuzluktan ölmek üzereyim Gece uykum geliyor tam uyuyayım diyorum oğlum kesinlikle uyutmuyor sürekli tekmeliyor Tam oglum duruyor tuvaletim geliyor Ve bu döngü sabaha kadar tekrarlanıyor sizde böyle misiniz
Deletedmom417 yamacalimoms 🙋 gece uyuyamayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum sabah sıcaktan uyunmuyor gece bebiş izin vermiyor 😪
ecemtmr yamacalimoms bende de durumlar aynı sabah 5 te falan anca dalıyorum ama cok yorulmusssam uyuyabılıyorum benı engellemıyor bebişler süreklı gece tekme halınde sanırım daha doğmadan uykusuz geceler başladı :)
Hdhdhd yamacalimoms ya tam bende gece 4 te böyle bir post acsammi diyordum 34 haftaligim bende aynı şekilde surekli oğlum tekmeliyor wc çıkıyorum üşüyorum terliyorum susuyorum yani bahaneler bitmiyor birde bende 1 de yatıyorum 3 te ansızın uykumu almis gibi sabah olmus gibi uyanıyorum 4 5 e kadar oturuyorum sonra tekrar dalıyorum
Tatlisannedilekk yamacalimoms 36+2yim 27.haftamdan beri uykuya hasretim, hergün gece 2buçuk 3gibi anca uyuyorum 6buçukta uyanıyorum koca gün birdaha uyku yok zombi gibi oldum iyice😒
yamacalimoms Deletedmom417 Birde geceleri toplanıyor belim kasıklarım ağrıyor, korkuyorum bı yandan henüz erken diyorum
Deletedmom417 yamacalimoms evet erken daha 36-37 leri görseydik inşallah yorma kendini bu aralar sakin😔
yamacalimoms Hdhdhd ağrılarınız oluyor mu? Bende ağrı da başladı geçiyor ama korkuyorum bazen doguruyorum mu diiye
Hdhdhd yamacalimoms ağrılarım var ben sağlık personeliyim takip ediyorum kendimi sezaryen olcam 1 ay sonra bebek büyüdüğü icin karnımı acıtıyor çoğu hareketinde ve kasiklarima baskı yapıyor batma oluyor yeri geliyor nefesimi kesiyor sırt bel ağrısı 1 aydır daha fazla zaten yatarken heryerinizi yastıkla destekleyin bazen sırtımın altına ortapedik yastık koyuyorum biraz daha rahat ediyorum RABBİM hepimize doğum kolaylığı versin
yamacalimoms Deletedmom417 yormuyorum ama uykusuzluk beni mahfetti😔 ağrılar toplanmalar bide üstüne yorgunluk olunca dayanamıyorum artık sanki