RabiaMG Nurunsl 27. Haftamda cikan sancilarim 38+2 olduk suan cikmiyor bekliyoruz 😊 uzun sure ilac kullandim 36. Haftamda bile sancim cikiyordu 🤷🏻♀️
Gijok Meryempalabyk aman firsatin varsa yat uzan keyfine bak 34 35 den sonra o sokak senin bu sokak benim gezersin rahat dogum icin
Ysmogretmen Benim varmış suyum biraz fazlaymış doktor atlatmışsın dedi şuan 36+4 üm 10 güne doğurursun dedi😄
Zekzek 31 den beri erken doğum riskim var hala devam ediyor ilaçlar serumlar bugün kontrolüm vardı 35+4 olduk sezeryana alacakti bir hafta daha uzatalim hocam dedim şimdi hergun gidip takip edilecegim sancimin çok olduğu gün alacak kafasida iyice kanala yerleşmiş ve rahimde yumuşama varmış hayirlisiyla 36 yi geçsek rahatlayacagim
RabiaMG Nurunsl gunde 4 kez fitil olarak progestan kullandim sancilarim gecmeyince birde gunde 1 kez adalat basladik. 36. Haftamda bile sancim cikiyordu suan cikmiyor 🤷🏻♀️
smg95 dilara92 evet hem bende hissediyordum duramıyordum artık hemde nst de düzenli ve büyük sancılar çıkıyordu. Sancılarınız düzenli değilse evde istirahat vermiştir bende ilkinde eve dönmüştüm
dilara92 smg95 anladım cok geçmiş olsun,evet düzenli değil bir defa 33 bir defa 25 falan gibi çıktı cok yüksek cıkmadı,ama üst üste kasılmalarda hastaneye yetişemiyorum belli bir düzeni yok bazen saate 3 oluyor bazen bi iki saat olmuyor 🤷♀️
smg95 Nurunsl bazen yapıyordum onuda oturarak çünkü ayakta duruncada karnım acımaya başlıyordu, şimdi evin tüm temizliğini de yapsam öyle ağrım sancım olmuyor 🤷♀️
smg95 dilara92 düzensizse ve büyük kasılmalar değilse doktorunuz zaten tehlike görmemiştir ara sıra olır zaten kasılmalar, sizde sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah yavrunuzu 🌺